30a edició de La Nit de Claqué, amb Josh Hilberman i els germans Méndez

La Nit del Claqué agrupa en un mateix escenari artistes de la talla dels germans Méndez, precursors de la disciplina a la ciutat de Barcelona, o l’artista americà Josh Hilberman, que oferirà una master class en el marc del festival: un festival que enguany celebra la seva 30a edició i és considerat el més antic de claqué que encara es continua realitzant.

Compta amb la participació de gairebé tots els professionals del claqué emergents a Barcelona com ara Andrea Herrera, Matteo Nicolai, Jose Sala, Patricia Villalón, Samuel Vere, Annalisa Mattioli, Adhara Jackson, Marta Manotas, Paula Ferran i Clara Martínez, així com d’artistes del gremi ja reconeguts internacionalment com Laia Molins, Rubén Pérez, la companyia Sharon Lavi, Jep Meléndez i Roser Font, entre altres.

Programació
Divendres 14

El dia 14 de setembre a les 21.00 h, a La Palma, se celebrarà la Mostra de Claqué d’Aquí, on professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball.

Dissabte 15

A les 18.30 h, a la plaça d’Evarist Fàbregas, tindrà lloc el Claqué al carrer, avançament de l’espectacle dels 30 Anys de la Nit del Claqué. A les 21.00 h, al Teatre Bartrina, celebració dels 30 Anys Nit de Claqué. Enguany, per commemorar l’aniversari, amb la participació de pràcticament totes les companyies joves de claqué de Barcelona i, com a representació de tots els ballarins internacionals que han participat durant aquests anys, Josh Hilberman, ballarí americà referent en el món del claqué. Reus és un referent d’aquesta especialitat al nostre país, ciutat que ha acollit els millors ballarins del món actuant i/o realitzant classes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.