35è Cros Escolar Pare Manyanet

Els nens i nenes de la nostra escola, des d’I3 fins a 2n de BAT, participaran el pròxim dia 17 de novembre, en una jornada esportiva. El circuit que correran els esportistes serà dins les instal·lacions de l’escola; fet que ens facilitarà l’organització i el fet que tots els alumnes puguin participar i gaudir de totes les curses. Des de les 8.30 i durant tot el matí, participaran els alumnes de Batxillerat, ESO i els cursos de 6è, 5è, 4t i 3r de primària. A la tarda, a partir de les 15.00 ho faran els cursos de 2n i 1r de primària i tota l’etapa d’educació infantil. A més, aquest any es recupera la tradicional cursa de pares i mares, que també es realitzarà durant la tarda, concretament a les 16.10 hores.

A les 12.00 es farà la tradicional ofrena floral al Monument del Pare Joaquim Roig, impulsor d’aquest cros que arriba a la seva 35a edició i que, un cop més tornarà a tenir la presència de públic, pares i mares, que podran donar suport als quasi 1100 participants convocats a l’esdeveniment.

Ens agradaria donar les gràcies al Comitè del Cros Pare Manyanet, a l’Equip Directiu, a la implicació i compromís de tot el professorat, al Consell Esportiu del Baix Camp i a tots els mestres d’Educació Física per continuar organitzant aquest esdeveniment ple d’alegria, salut i joia que omplirà la nostra escola.

Esteu tots i totes convidades a gaudir d’aquest esdeveniment i restem a la vostra disposició davant de qualsevol dubte.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.