3a edició de la mostra ‘Expressa’t’ a Tarragona

El Port de Tarragona, després de l’èxit assolit en les anteriors edicions de la Mostra Expressa’t, ha decidit organitzar una tercera edició amb l’objectiu de promoure la cultura al territori i, en especial, posar en valor la tasca que realitzen les escoles, les associacions i les entitats en l’àmbit cultural en les seves diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques en un escenari immillorable de mar, música i moviments al Moll de Costa.
La tercera edició se celebrarà aquesta primavera, concretament, del divendres 27 al diumenge 29 de maig de 2022. La mostra Expressa’t va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollirhi actuacions musicals, de ball, teatre entre d’altres.
En aquesta tercera edició, com en les anteriors, hi poden participar totes les escoles, centres, associacions, entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques.

Com participar a Expressa’t
Les entitats o escoles interessades a participar en la mostra artística han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-iciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica expressat@porttarragona.cat abans del divendres 6 de maig de 2022.
En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta tercera edició.

Presentació, peticions i selecció
El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes per decidir quines seran les escoles i entitats que participaran a la tercera edició de la mostra Expressa’t 2022 i l’escenari proposat.
Els criteris que es tindran en compte estaran alineats, d’una banda, en intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines i, de l’altra, en la valoració de la proposta i l’ordre d’arribada de la petició.
El dijous 11 de maig es farà públic la llista d’entitats i escoles que poden participar en l’edició d’enguany alhora que rebran aquestes entitats un correu confirmant la seva participació. També es publicarà a la pàgina web del Port de Tarragona (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa) i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram). En aquests mateixos enllaços es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra (requisits, bases, drets d’imatge, etc.).

Mesures Covid-19
Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada pel Covid-19, se seguiran els protocols que marqui la normativa vigent durant les dates de la celebració de les actuacions per a garantir la seguretat de totes les persones que hi assisteixin.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.