3a edició del programa ‘Emociona’t’ a la Conca de Barberà

L’Oficina Jove de la Conca ha tornat a programar un conjunt d’activitats dins del programa educatiu i transversal Emociona’t que, enguany, arriba a la seva tercera edició.

Per això, s’han programat tres activitats pels mesos d’abril, maig i octubre: una xerrada per a famílies amb fills i filles adolescents, una formació per a persones que eduquen als infants i joves, i una sessió de treball sobre motivació per a joves.

La xerrada per a famílies amb fills i filles adolescents sota el nom d'”Adolescents a casa: ÚS I ABÚS DELS DISPOSITIUS ELECTRÒNICS” és oberta a les famílies amb fills i filles en l’etapa de l’adolescència i tindrà lloc el dimecres 27 d’abril a les 17.30 h a la sala d’actes de Concactiva. Aquesta serà a càrrec de Neus Reixach, pedagoga, per conèixer les tècniques i pautes per acompanyar els fills/es a regular l’ús saludable dels dispositius electrònics. Les places són limitades i cal inscriure’s a través del següent enllaç:  https://ja.cat/emocionat2022families

El curs monogràfic “L’AUTOESTIMA COM A FORTALESA HUMANA” està adreçat a personal docent, monitors/es de lleure, educadors/es. Aquest curs gratuït serà a càrrec de Martín Merlo, psicòleg, el qual aprofundirà en el coneixement de la relació entre autoestima, vincle i resiliència, des de les aportacions de les neurociències i la psicologia vincular. S’aprendrà a identificar els pensaments negatius automàtics, els biaixos i distorsions cognitives i s’utilitzaran tècniques d’autoconeixement i enfortiment d’un/a mateix/a. Tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig de 17,30 a 19.30 hores a Concactiva. Les places són limitades i cal inscriure’s a través del següent enllaç: https://ja.cat/emocionat2022personeseduquen 

L’última de les activitats serà la sessió de treball motivacional “Jo sento, tu em sents?” dirigida a joves i on es parlarà sobre les emocions que afavoreixen l’estudi, relacions entre iguals, comunicació, assertivitat i empatia. Aquesta tindrà lloc el dimecres 26 d’octubre i l’hora i lloc encara està pendent de concretar.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.