3a edició del torneig de golf ‘Open Ciutat de Reus’

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, i el president del Club de Golf Gaudí Reus, Roger Jordana, han presentat la tercera edició del Torneig Open Ciutat de Reus, que l’Ajuntament de Reus i el Club de Golf Gaudí Reus organitzen conjuntament el proper dia 25 de setembre a les instal·lacions del club.

El torneig és obert a la competició de qualsevol jugador interessat i inclourà també la presència d’inscrits tant de dins com de fora de la capital del Baix Camp.

Un cop finalitzat el campionat hi haurà un dinar de germanor al restaurant del Club on s’efectuarà el corresponent lliurament de premis. Tots els participants rebran un Welcome Pack amb productes del territori, i durant el transcurs del campionat es podran degustar productes de la terra i gaudir d’un dinar amb productes de la zona. El torneig Ciutat de Reus sortejarà gràcies als seus patrocinados una de les millors bosses de premis a nivell nacional, valorada en més de 2.000€.

També es duran a terme diferents jocs d’habilitat pensats per a totes les edats i nivells que dinamitzaran la jornada.

L’organització d’aquest torneig, té com a un dels seus objectius fonamentals la promoció del golf a la ciutat de Reus ja que el considera com un sector estratègic destacat dins el marc de la promoció turística d’un territori perquè pot ajudar a complementar l’oferta existent amb el seu corresponent impacte econòmic.

El tancament d’inscripcions es farà divendres, 23 de setembre a les 11 hores. Les inscripcions s’han de fer al telèfon 977 752 725 o per email a reservas@gaudigolfclub.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.