3a Fira del Vi de La Pobla de Mafumet, els dies 6 i 7 de maig

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet està ultimant els detalls per a la celebració de la tercera edició de la Fira del Vi, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de maig a la Carpa dels Jardins del Pavelló. La cita s’ha consolidat en les seves dues primeres edicions, passant de les 3.000 consumicions servides en la seva estrena als més d’11.000 tiquets venuts l’any passat.
Així doncs i davant l’èxit de convocatòria, l’Ajuntament torna a apostar per aquesta iniciativa de cultura enològica i gastronòmica, doncs la Fira del Vi comptarà un any més amb la presència de fins a vuit denominacions d’origen del territori, com són DOQ Priorat (Celler Hidalgo Albert), DO Montsant (Celler Hidalgo Albert), DO Terra Alta (Celler de Batea), DO Cava (Pere Olivella Galimany), DO Penedès (Pere Olivella Galimany), DO Tarragona (Cellers Blanch) i DO Conca de Barberà (Mas de la Sabatera).
Així mateix, la 3a Fira del Vi comptarà com de costum amb l’estand de Vermut Yzaguirre i amb un espai de degustacions gastronòmiques, al qual s’hi oferiran propostes de menjar fred i calent per acompanyar les consumicions de vi i vermut. A l’espai gastronòmic també s’hi oferirà refrescos i aigua, doncs la Fira del Vi pretén ser un punt de trobada de famílies senceres. És per això que l’organització ha previst un espai per al lleure infantil, amb inflables i pinta cares, al Parc del Bassal.
La Fira del Vi obrirà portes el dissabte 6 de maig (d’11 a 15 h i de 18 a 21 h) i el diumenge 7 de maig (d’11 a 15 h) i estarà amenitzada amb diverses actuacions musicals en directe. Dissabte, serà el torn d’Arizona Colt (de 12 a 14 h) i de Feed the Ducks (de 19 a 21 h), els quals oferiran un repàs als grans èxits del rock i el country. L’endemà diumenge, l’ambientació musical anirà a càrrec de Siroco (de 12 a 14 h), amb el seu estil de rumbes de carrer.

Venda anticipada de tiquets
D’altra banda, cal destacar que l’accés a la Fira del vi de la Pobla és gratuït, mentre que les consumicions i degustacions tindran uns preus molt ajustats. Les persones assistents trobaran un estand de venda de tiquets al preu unitari d’1 euro, ja que la moneda de la Fira seran aquests tiquets i, en cap cas, es vendrà vi o menjar a canvi de diners en efectiu.
Així mateix, en aquesta tercera edició i com a gran novetat s’ofereix la venda anticipada de tiquets, en packs de 5, 10 o 20 unitats i que estaran disponibles a través del portal poblamafumet.koobin.cat. Les persones que adquireixin anticipadament els seus tiquets, només hauran d’acudir a la carpa de Tiquets i bescanviar la seva compra online per tiquets físics.
També s’habilitarà una carpa especial per obtenir -per només 1 tiquet- el lot format per la copa de la Fira del vi, saquet portacopa i una butlleta de participació al gran sorteig final. I és que, diumenge 7 de maig a les 14 hores, es durà a terme un sorteig en el qual cadascun dels cellers participants regalarà un lot de productes propis. Hi haurà, per tant, nou persones guanyadores que s’emportaran vins o
vermut d’algun dels cellers participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.