45è aniversari de l’AEHT

L’ AEHT va celebrar el sopar anual de la Federació a La Boella, el qual va acollir a més de 300 persones, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i personalitats destacades.

Després de dos anys sense poder celebrar-se, el sopar anual de l’AEHT va tornar a demostrar la cohesió, sentiment de pertinença i popularitat de la Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona, que ja compta amb més de 800 associats d’arreu del territori.

L’acte va començar amb un aperitiu als jardins de La Boella, on també s’hi ha va situar una àmplia representació de les més de 80 empreses col·laboradores de la Federació (entre elles Makro, Repsol, Balfegó, San Miguel o Coca-cola) amb un estand expositiu dels seus productes i serveis.

I va seguir al saló, amb els parlaments. Francesc Pintado, president de la Federació, va posar de relleu els objectius assolits els darrers anys com les 16 associacions vinculades a l’AEHT, els 800 associats entre els quals en destaquen 130 hotels, els més de 80 partners que donen suport a la Federació i les 35 jornades gastronòmiques que organitza arreu de la província. Durant el parlament, també es va presentar el nou spot de l’AEHT que ja es pot veure al canal de Youtube de la Federació sota l’eslògan “celebrem-nos”.

La Sra. Camí Mendoza i el M. Hble Sr. Roger Torrent, també van ser els protagonistes dels parlaments, els quals van finalitzar amb l’entrega de la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT al Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya per part del Sr. Francesc Pintado.

Després dels postres, el Sr. Eduard Xatruch, va ser nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de l’AEHT com a “xef de les nostres comarques que ha aconseguit reconeixements internacionals gràcies a una cuina creativa, amb molt de sabor i de respecte pel producte. Es un xef que pel seu treball i per la seva dedicació estem orgullosos de nomenar-lo membre d’honor del consell d’experts gastronòmics de l’AEHT”, va destacar el Sr. Manel Ortiz, membre de la Junta de l’entitat i coordinador de l’esmentat Consell format per totes les Estrelles Michelin i Sols Repsols de la Província que també van estar presents a l’homenatge.

El darrer homenatge de la nit, aquest any, es va dedicar als 16 presidents territorials i sectorials de l’AEHT, als quals se’ls hi va fer entrega d’una aquarel·la personalitzada per l’artista plàstic Pere Joan Sales. “Són ells els qui han coordinat i mantingut actives a les associacions d’hostaleria de tota la província. Els qui han recolzat, representat, informat i enfortit el sector a cada racó del territori. I els qui esperem segueixin fent-ho durant 4 anys més”, va destacar Enric Company, presentador del sopar de l’AEHT.

La nit va acabar amb premis, concretament amb el sorteig de 10 experiències a allotjaments de l’Associació Hotelera de l’AEHT així com a l’esdeveniment gastronòmic Gastro Wine & Music.

Així doncs, com va destacar el Sr. Francesc Pintado“Ara sí podem dir ben alt que celebrem 45 anys amb orgull de pertinença, que l´AEHT és més forta que mai i que seguirem treballant amb responsabilitat, amb il.lusió i amb passió per seguir forjant les bases que garanteixin el futur de la nostra Federació”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.