46 ESTABLIMENTS PARTICIPEN A LA GANXET PINTXO DE TARDOR 2017

LA GANXET PINTXO DE TARDOR 2017

La GANXET PINTXO de TARDOR 2017 arriba a la seva tretzena edició en els seus 6 anys d’activitat. I en aquesta ocasió amb 42 establiments que participaran a la ruta de tapes i quatre més que oferiran, exclusivament, el menú de tapes al preu de 30 euros. Hem reduït 5 euros en relació al cost del menú de l’edició passada per oferir un preu més atractiu. Els restaurants que participen d’aquesta promoció són Capsa Gaudí, El Círcol, Més que tapes i Vermuts Rofes Restaurant. En total, 46 establiments participants.

Una edició més la Cambra i Estrella DAMM, el nostre patrocinador, subvencionem al 100% de la inscripció dels establiments que poden participar-hi a cost zero.

La tapa costarà 2,5 euros i inclou, també, el quinto d’Estrella Damm. Hi haurà la possibilitat de votar les millors tapes amb la mecànica tradicional. Es lliuraran els 3 premis POPULARS que atorgaran els clients per votació popular, els 3 PROFESSIONALS, el premi DAMM a la tapa que millor marida amb la seva cervesa i el GANXET LLENGUA que atorga el Centre de Normalització Lingüística a l’establiment més sensible en l’ús de la llengua catalana. I un premi especial que atorgarem, també, a la millor tapa elaborada amb l’oli DOP Siurana.

Després de 12 edicions amb el clàssic plànol que -s’ha de dir- tantes alegries ens va donar, enguany canviem el disseny de la GANXETA per aplicar-lo al model de llibre amb totes les tapes que es presenten i detall dels menús que ofereixen el restaurants. La GANXETA també es podrà descarregar des de la pàgina web www.ganxetpintxo.cat .

La ruta disposa del seu perfil propi a facebook, instagram i twitter. I com sempre posem a disposició l’aplicació per a mòbils, l’APP de GASTRONOSFERA des d’on es podrà descarregar la guia.

La festa d’inauguració és farà el proper dijous 2 de novembre a l’espai de la Llotja, a la plaça Prim. En aquesta ocasió els encarregats d’inaugurar-la seran els integrants de la Colla Castellera dels Xiquets de Reus atenent que un dels seus integrants, Josep López, terç de la colla, és la imatge d’aquesta edició.

CAMPANYA EXTRAORDINÀRIA AMB EL BANC DE SANG

Un any més la Ganxet Pintxo repeteix la campanya amb el Banc de Sang de l’hospital per poder millorar les reserves del nostre hospital. La campanya compta, també, amb la col·laboració del Denominació d’Origen Protegida de l’Oli Siurana. Així, els que donin sang, rebran dues tapes gratuïtes i, també, dos tiquets per l’Esmorzar Popular de la festa de l’oli nou que es farà a Reus els dies 17 i 18 de novembre.

La col·laboració amb la DOP Siurana també ha servit per realitzar una sessió tècnica, adreçada als restauradors, realitzada aquest dilluns a la seu de la Cambra.

LA GANXET PINTXO I LA CULTURA

La Ganxet Pintxo es vincula, aquest 2017, a la CAPITALITAT DE LA CULTURA CATALANA. I en aquesta ocasió fent difusió d’un dels espectacles més entranyables de la programació d’aquest esdeveniment com és el TALLER DE LA HISTÒRIA que realitza el grup de teatre del Taller Baix Camp i que es podrà veure el 23 de novembre al Teatre Bartrina.

La Ganxet Pintxo també es vincula amb el festival ACCENTS de pop, rock i folk que es realitza a la ciutat. Una col·laboració que es concreta amb el suport al concert de l’acordionista de Mont-roig, Guillem Anguera, i que es realitzarà el diumenge 5 al mateix Bartrina. Concretament els guanyadors dels enigmes del GANXET MOT, que realitzem en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística, guanyaran precisament entrades pel concert. I també ajudarem a la difusió del festival de cinema MEMORIMAGE.

Novament repetirem el CONCURS D’INSTAGRAM que tan bones sensacions ens va deixar la primavera passada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.