Obert el termini per participar en la 4a edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat

4a edició de la Mostra d’Entitats

El Punt de Voluntariat de Reus informa que, fins al dimecres 18 de setembre, està obert el termini per participar en la 4a Mostra d’Entitats de Voluntariat de Reus, que es farà el divendres 18 d’Octubre a la plaça de Prim de 10.30 a 14 h i en què s’exposaran i explicaran els projectes de voluntariat d’entitats socials de les comarques de Tarragona referents en aquest àmbit. L’any passat, hi van participar 15 entitats.

El Punt de Voluntariat, un servei municipal que depèn de la regidoria de Benestar Social i que gestiona la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), és l’encarregat d’organitzar aquesta mostra.

L’objectiu d’aquest servei és promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d’atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l’oferta i on dirigir-se. També col·labora amb les entitats socials per tal que puguin implementar els seus projectes i per facilitar-les el contacte amb possibles persones voluntàries.

Aquest servei està ubicat al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10) i l’horari d’atenció al públic és els dimarts de 17 a 19 h i els dijous de 10 a 12 h, excepte els mesos de juliol i agost en què només obre dijous al matí. El seu correu electrònic és el següent: puntreus@voluntaris.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.