La 5a edició de La Palma Terror Show

La Palma Terror Show

Els propers dies 28 i 29 d’octubre, de 19:00 a 23:00h, es torna a celebrar la Palma Terror Show, una activitat consolidada que es realitza a iniciativa dels mateixos joves amb el suport de professionals de les arts escèniques.

Uns 35 joves ja fa dies que es troben cada tarda a La Palma per preparar la nova edició d’una activitat proposada, pensada i realitzada per joves de la ciutat amb el suport del Casal de Joves la Palma. A cada edició participen joves diferents que pensen un circuit, una temàtica i noves escenografies, per tal de sorprendre als visitants.

Com cada any, l’entrada a la Palma Terror Show és gratuïta, però al recollir les invitacions cal portar dos litres de llet. Tot el menjar que es reculli anirà destinat íntegrament al Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona.

Invitacions
Els interessats a assistir a l’activitat han de recollir prèviament les entrades al Casal de Joves la Palma. Es poden recollir dues invitacions per persona i cal portar dos litres de llet per invitació que aniran destinats al Banc dels Aliments.

Els horaris per recollir les invitacions són de dimarts a divendres de 10 a 14h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19h. La recollida prèvia de les invitacions es fa per gestionar millor els torns per visitar l’activitat i no acumular visitants i cues al recinte.

Col·laboracions 
Per portar a terme aquesta iniciativa, es compta amb la col·laboració de diferents departaments municipals com ara Brigades Municipals, Deixalleria de Reus , l’IMRC i entitats culturals de Reus com el Teatre Bravium , Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus, i col.laboracions individuals.

Vídeo de La Palma Terror Show de 2016

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.