5enes Jornades Tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell

Dilluns 22 de gener a les 11.00 h s’engeguen les cinquenes Jornades tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell de l’INS Baix Camp que tindran una durada de 9 dies.

A la inauguració hi assistiran el Sr. Josep Baiges Gispert, Regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, la regidora de  Sra. Noemí Llauradó Sans i el regidor d’empresa, formació o ocupació, Òscar Subirats, regidor d’Empresa, Formació i Ocupació Juntament amb Josep Lluís, director de l’INS Baix Camp de Reus.

Posteriorment, El Sr Òscar Subirats, Regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, explicarà el projecte Reus Espais Vius a l’alumnat del centre d’activitats comercials i de Màrqueting i Publicitat. 

Durant les dues setmanes de durada, es duran a terme tallers i xerrades sobre el comerç i l’emprenedoria al sector del comerç i màrqueting, tant a la ciutat com en l’àmbit tècnic.

Destaca la taula rodona que moderarà el  Sr Josep Baiges, Regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, on Movertis, Viajes para ti i Grupo Castilla, membres del Clúster Tic Tarragona parlaran de les oportunitats, sinergies, talent i negocis en l’àmbit tecnològic al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 També fer esment de les xerrades tècniques de Sergi Soler que ens parlarà de les noves tendències al sector del màrqueting digital i de l’Álvaro Peña, que farà un taller sobre SEO. 

El dimecres 24 es durà a terme una taula rodona moderada per la Cèlia Bermúdez amb participants al programa Reus Espais Vius, que en parlaran de la seva experiència emprenedora a la ciutat.

L’Isabel Gràcia de Copy Valls en explicarà el naixement i creixement d’aquesta empresa reusenca, puntera en el món del packaging.

L’Aula de Consum de la Generalitat farà tallers per a tots els grups de la família de comerç i màrqueting.

Es farà també una sortida a la impremta Torrell perquè els alumnes de CFGS de Màrqueting i Publicitat entenguin com dissenyar perquè la impressió sigui òptima.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.