60 artistes d’arreu de Catalunya seran els protagonistes de Murmuris, una nova proposta del Llambordes

Murmuris és una activitat que ja es va fer fa 5 anys a l’Avinguda dels Jocs Olímpics de Reus en el marc de la primera edició del programa Llambordes. L’activitat es desenvoluparà aquest dissabte dia 30 de maig durant tot el dia i comptarà amb la presència de 60 artistes provinents de tota Catalunya. Cada artiste té un espai delimitat on podrà fer la seva creació.

El nom de l’activitat que anteriorment es va dir Paret Oberta agafa el nom de Murmuris jugant amb el concepte de «mur» que és la superfície habitual de l’art urbà però també amb el ver murmurar que seria sinònim de parlar, xerrar, … i és que cada artista s’expressarà a través de la seva obra.

El mur que es pintarà té aproximadament 250 metres de llargada i més de 600 metres quadrats. En aquesta ocasió es pintarà tot de negre de fons i es jugarà amb tonalitats de color terra i turquesa juntament amb el blanc i el negre. També es podrà utilitzar la resta de colors, però es vol donar rellevància a aquests tons per assimilar les obres a nivell cromàtic.

Murmuris, és una activitat que ha sorgit a proposta de l’equip motor que estira el programa Llambordes del departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus i que ha estat coordinat en aquesta ocasió per Gasic Painter, Rustil Studio i Roger Semat del col·lectiu Art Club.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.