6a Fira de l’ Ocupació Juvenil

Compte enrere per la sisena edició de la Fira de l’Ocupació organitzada per la Cambra que es realitzarà aquest dijous, 4 de maig, a l’espai de la Llotja. A hores d’ara ja s’han superat les mil cinc-centes inscripcions per participar en un esdeveniment que s’ha convertit en tot un referent per les empreses del territori a l’hora d’identificar talent jove per incorporar-lo a les seves organitzacions. Un any més l’espai disponible s’ha omplert amb un important gruix d’empreses representades atenent que hi prendran part entitats com el Gremi d’Instal·ladors del Baix Camp, l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona Federació AEHT i la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona FEHT que aglutinen, sota el seu paraigua, un nombre considerable d’empreses.

Com ja va succeir en la darrera edició la fira comptarà amb la presència de les cinc oficines jove de l’àmbit territorial de la Cambra (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Un fet que ha volgut subratllar, de manera ben especial, el President de la Cambra, Jordi Just, que considera que “aquesta presència ratifica la voluntat de la fira d’obrir-se a tota la seva realitat territorial. Les oficines comarcals són estratègiques per donar a conèixer una fira d’aquestes característiques. I en paral·lel la seva presència al certamen permet també establir sinergies amb la Cambra per donar a conèixer tot allò que, des de la corporació, podem fer per ajudar als joves del nostre àmbit territorial.”

Com és habitual la fira ofereix als joves inscrits la possibilitat de participar en diverses activitats formatives que els poden ajudar a millorar les seves capacitats a l’hora de cercar feina. Hi hauran dues jornades durant el matí a la sala d’ actes, amb els tallers “Tria la teva pròpia aventura: La recerca de feina” i “Creació del personal Pitch Deck”; el Role Playing d’entrevista per obtenir estratègies a l’hora d’afrontar l’entrevista per optar a un lloc de treball i, com a novetat, la fira oferirà un espai de suport i acompanyament emocional gràcies a la col·laboració amb el projecte “Ocell de Foc”.

Les inscripcions poden formalitzar-se a la pàgina web de la Cambra www.cambrareus.org on també es facilita tota la informació vinculada al certamen. La Fira estarà oberta de 9 a 14 h.

Les empreses participants en aquesta edició són Mac Donalds, Gremi d’Instal·ladors del Baix Camp, Gilabert Miró, Adecco, Bauhaus, Viajes Para Ti, Decathlon, AEHT, FEHT, Liasa/Cinpasa, Port Aventura, Iman Corp ETT, Grupo Sifu, Camping Joan, Forn Sant Salvador, Maser Grup, i també el Servei d’Ocupació de Catalunya, Mas Carandell i les Oficines Joves del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.