75è Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura de Reus

Després dels dos anys sense poder realitzar-lo en el seu format tradicional a causa de la pandèmia de la covid-19, el Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura tornarà al Teatre Bartrina els dies 7, 8 i 9 de maig. Aquesta serà la 75a edició del concurs, el certamen roserista degà del país i un esdeveniment important a la ciutat de Reus que el Centre de Lectura organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Tarragona i diverses empreses de la ciutat.

La inauguració del Concurs Exposició Nacional de Roses tindrà lloc dissabte 7 de maig, a les 12.30, amb la glossa del certamen a càrrec d’Anna Civit, el repartiment de premis i l’actuació de la coral Canta amb el Cor del Centre de Normalització Lingüística de Reus. L’exposició estarà oberta al públic en general de les 17.00 a les 22.00. Diumenge, l’horari serà d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.30 i dilluns, de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 21.00. El preu de l’entrada serà de 3€.

El certamen ha organitzat altres activitats relacionades amb les roses i que són les següents:

• Dissabte 7, de 10.00 a 13.00, Correus instal·larà una estafeta al vestíbul del Centre de Lectura amb el matasegell commemoratiu del 75è aniversari del Concurs Exposició Nacional de Roses. Aquesta activitat s’ha organitzat amb la col·laboració de l’Associació Grup Filatèlic i Col·leccionisme de Reus.

• Dissabte 7, a les 18.00, demostració d’ikebanes, art japonès d’arranjaments florals, a càrrec de Marta Ferré. Entrada lliure.

• Diumenge 8, a les 18.00, projecció de la pel·lícula Entre rosas, de Pierre Pinaud. França, 2020. 95 min. Entrada lliure.

• Dilluns 9, a les 18.00, demostració pràctica «Noves tendències dins la floristeria sostenible», a càrrec de Núria Robert i Marina Roselló. Entrada lliure.

D’altra banda, també s’ha organitzat el concurs d’Instagram #rosesCLR2022 i l’exposició de fotografies «Bellesa i espines», de Josep M. Toset i Francesc Amorós, que es podrà visitar al vestíbul del Teatre Bartrina els tres dies del certamen. Dies en què la façana de l’entitat estarà decorada amb una instal·lació floral creada per la roserista Carme Miró i l’empresa Verds Jardins. La decoració del vestíbul serà obra de les Brigades de Jardineria de l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.