La patinadora de Salou Clàudia Rubio guanya el Campionat Europeu de Grups-Xou Júnior

La jove Clàudia Rubio Gómez, de 14 anys, ha guanyat al Campionat Europeu de Grups-Xou Júnior, celebrat a Lleida, a través del Club Patí l’Aldea, al qual pertany. L’esportista de Salou, que va començar a patinar als 5 anys, ja va aconseguir la medalla d’or al Campionat d’Espanya de la mateixa categoria, celebrat el 7 de maig al Pavelló Mutua Levante, a Alcoi.

Dins del seu palmarès, cal destacar el triomf obtingut, el passat 11 d’abril, quan Rubio va assolir la medalla de plata al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Grups-Xou Júnior, que tingué lloc al Pavelló Municipal d’Esports de Riudoms, un mèrit que li va donar pas al certamen Catalunya Stars.

L’alcalde de SalouPere Granados, felicita la salouenca pels triomfs assolits i l’encoratja a continuar treballant per tal d’aconseguir nous reptes en la seva trajectòria esportiva.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha manifestat la seva satisfacció per partida doble. Per una banda, com a regidor d’Esports i, per l’altra, pel vincle familiar que l’uneix amb la jove patinadora.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.