V Jornades Tècniques Sanitàries de l’Institut Baix Camp

Dilluns dia 12 de desembre tornen les Jornades Tècniques Sanitàries de l’Institut Baix Camp, que tindran una durada de tres dies. En aquesta Va edició comptaran de nou amb més d’una vintena de ponents de primera línea entre els que es troben dentistes i infermeres en actiu, així com antics alumnes i professors de la família sanitària, representants del món de l’empresa i especialistes en cures a les persones, que donaran a l’alumnat dels cicles formatius de la familia sanitària una visió molt pràctica i realista de la seva professió avui en dia. 

L’objectiu d’aquestes Jornades és que l’alumnat que estudia Cicles Formatius de la familia professional sanitària tingui contacte directe amb professionals del sector i s’assabenti de primera mà dels avenços en les matèries que estudien al cicle. En són exemples les ponències dedicades al desenvolupament craneofacial infantil i ortopèdia funcional que explicarà la Dra Ferrés Clínica dental Riudoms, la d’Olis essencials Pranarom de part de la Sra. Neus Prat.

Centrat en temàtica de diabetis, podran sentir el Taller sobre tècniques d’administració d’insulina que explicarà la Sra. Olga Gómez i Monitorització continua de glucosa en pacients diabètics d ela Sra. Roxana Zavala.

En temàtica de dietètica, la Sra Tere Canela explicarà la Dieta saludable i falsos mites: les dietes miracle. 

En relació a l’Alzheimer, la Sra. Nuria Ruiz, Psicòloga de l’associació d’Alzheimer de Reus, parlarà dels Símptomes dels trastorns neurocognitius. També podran veure la ponència “Acompanyament a les persones amb demència” de part de la Sra Núria March de la  Residència L’Onada. 

 Els cicles formatius de la família professional sanitària a l’INS Baix Camp són els de grau mitjà: CFGM Farmàcia i parafarmàcia i CFGM en Cures Auxiliars d’infermeria. De grau superior s’estudia el CFGS en Higiene Bucodental. 

Aquest lustre ja de vida de les Jornades Sanitàries les consolida com a un referent de la col·laboració entre el món educatiu, el de l’Empresa i el de les institucions sanitàries més properes. 

La inauguració de les Jornades Sanitàries anirà a càrrec del Regidor de Salut i benestar de l’Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, i de la Sra. Rosa Maria Carbonell Martí, Coordinadora FP dels serveis territorials d’Educació a Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.