Cós Blanc 2023

El Cós Blanc de Salou, l’any 2020, amb l’assistència d’unes 35.000 persones.

Salou

Salou torna a celebrar el gran esdeveniment del Cós Blanc, el dissabte, 4 de febrer, en el marc de la programació d’actes de la Festa Major d’hivern 2023, del 26 de gener al 6 de febrer. 

La cercavila de lluïment tindrà lloc el dissabte, al matí, a partir de les 11h; i la desfilada i festa seran a la tarda, a les 19h. 

A la rua del matí, es realitzarà el concurs a la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor comparsa. 

La present edició del Cós Blanc compta amb la participació de fins a 27 carretel·les, i unes 3.000 persones. L’espectacle comptarà amb 25 tones de confeti, que es llençaran des de 20 canons, instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus; i es podrà gaudir de més de 550 mil watts de llum i de 170 mil watts de so, de la música a càrrec del DJ Moncho, i de la veu de l’speaker Juanma Hidalgo. Es preveu que hi hagi un públic d’entre 30.000 i 45.000 persones. 

El recorregut serà el següent: sortida des del carrer Advocat Gallego, c. Carrilet, c. de Joan Manuel Muñoz, c. Ciutat de Reus, Via Roma, c. Barcelona i c. de les Sínies; tornant a passar, en una segona volta, per c. Ciutat de Reus, Via Roma i c. Barcelona. 

Un any més, el Cós Blanc serà retransmès, en directe, a través de la televisió TAC 12.

Així mateix, els més petits també podran gaudir de la festa del Cós Blanc Xic’S, el divendres, 3 de febrer, a les 17.30h, a l’Envelat, amb l’actuació de Pep Callau. Hi haurà ball amb animació infantil, i els nens i nenes es podran fotografiar amb les mascotes del club. A les 18.30h, s’iniciarà el compte enrere per gaudir de l’espectacular pluja de confeti. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.