ACNUR aproparà la seva realitat en un espai a La Fira Centre Comercial

L’Agencia de la ONU per als Refugiats, ACNUR, serà present a La Fira Centre Comercial per apropar la realitat dels seu treball diari. Per segon any consecutiu, aquesta organització humanitària tindrà un estand que, en aquest cas, estarà obert al públic del 20 al 23 de març, de 10h a 21h.

En aquest espai de La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, ACNUR intentarà sensibilitzar sobre una temàtica tan delicada com els refugiats i els desplaçats, aconseguir socis que donin suport a la tasca de l’entitat humanitària i transmetre la importància i urgència de les ajudes que realitza a nivell internacional. Aquells que vagin a l’espai d’ACNUR a La Fira Centre Comercial, podran saber més d’aprop com és la vida en un camp de refugiats a través d’unes ulleres de realitat virtual que els posarà en situació.

La presència d’aquesta organització a La Fira Centre Comercial coincideix a més amb el llançament del repte internacional “2.000 milions de quilometres cap a un lloc segur” que busca a persones que es vulguin apuntar a la iniciativa de sumar quilometres a un comptador internacional per visualitzar els 68,5 milions de quilometres que sumen tots els refugiats en total. Cal recordar que ACNUR està present a 127 països de tot el món oferint un refugi segur, cobrint les necessitats nutricionals i abastint d’aigua potable a les persones que estan sota la seva protecció.

La Fira Centre Comercial se suma així a la llista d’empreses del sector públic i privat que donen suport a ACNUR des d’una quarantena de ciutats de l’estat espanyol.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.