Acord amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per a la difusió dels actes de la Capital de la Cultura Catalana

L’Ajuntament de Reus i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per afavorir la difusió i projecció dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. Amb aquest acord els mitjans que depenen de la CCMA faran un especial seguiment dels esdeveniments que s’organitzin i s’estudiar&ag rave; la possibilitat de fer programes i retransmissions especials d’algunes de les propostes més destacades.

L‘alcalde Carles Pellicer ha agraït a la vicepresidenta de la CCMA Núria Llorach la predisposició de la cadena de mitjans públics a col·laborar amb la Capital de la Cultura Catalana. Per la seva part, Núria Llorach ha subratllat la vocació de la CCMA de promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes i ha destacat l’esdeveniment de la Capital de la Cultura Catalana com un dels que més contribueixen assolir aquests objectius.

Des dels programes i els informatius dels mitjans públics es donarà ressò als actes principals, al llarg de tot l’any, amb notícies, connexions i reportatges monogràfics. La vicepresidenta de la CCMA ha avançat algunes de les accions previstes per a la difusió dels actes vinculats a la capitalitat de la Cultura, com ara que durant la setmana del 22 al 24 de maig el programa “Divendres” es farà des de Reus, o que Catalunya Música, per exemple, farà una emissió especial del programa “Assaig general” el dia 11 d’abril des del Teatre Fortuny, obert al públic i amb actuacions en directe.

Amb més de 80 projectes confirmats i una previsió d’arribar a més de 200 projectes, que es desenvoluparan durant tot aquest any, Reus esdevindrà ciutat protagonista culturalment arreu del territori. Reus és la Capital de la Cultura Catalana durant tot el 2017 i s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior del país.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.