Acord entre la Unió de Botiguers de Reus i els Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons i la Unió de Botiguers de Reus (UBR) han arribat a un acord per promocionar i enfortir l’espectacle esportiu i la xarxa de comerç de proximitat.
Aquest acord consisteix en la distribució als comerços adherits a la UBR un total de 20.000 vals amb un 20% de descompte per assistir als partits que els Dragons juguen a casa, a l’Estadi Municipal de Reus.
D’aquesta manera, amb aquest acord, els Dragons i la Unió de Botiguers de Reus enforteixen una relació iniciada l’any passat. Una primera temporada en la que també es va arribar a un acord per promocionar els darrers tres partits que a l’equip li quedaven per jugar a casa.
Bart Iaccarino, General Manager dels Barcelona Dragons: “Estem molt contents d’haver arribat a aquest acord amb la Unió de Botiguers de Reus. Som un equip i una organització que va néixer aquí, que vam jugar els nostres partits a casa durant la nostra primera temporada a l’European League of Football. Esperem que amb aquest acord vingui encara més gent a l’estadi i, d’altra banda, posem el nostre
granet de sorra en promoure el comerç de proximitat”.
Mertixell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus: “Estem encantats de tenir als Dragons aquí. L’any passat ja vaig poder assistir a un dels partits i em va semblar un gran espectacle. Creiem que és important que tots els equips, clubs i organitzacions situades a Reus també serveixin per enfortir i fer créixer la xarxa de comerç local. Des de la Unió de Botiguers de Reus, i jo personalment també,
animem a que la gent compri en els comerços locals i que vingui a l’estadi a veure als Dragons”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.