Acord entre Vermuts Miró i Gaudí Reus Golf Club per promocionar Reus com a seu del món del golf

Vermuts Miró i Gaudí Reus Golf Club han firmat un acord a través del qual la marca Miró es converteix en un dels principals patrocinadors del club.
El conveni de col·laboració entre Vermuts Miró i el Gaudí Reus Golf Club inclou diferents accions, entre altres, el patrocini de tornejos com l’Open Ciutat de Reus, el campionat insigne organitzat pel Club de Golf que l’any vinent complirà la seva tercera edició.
Amb la firma d’aquest nou conveni, Vermuts Miró reafirma, una vegada més, el seu compromís amb el foment de l’esport i l’impuls per un estil de vida saludable. “Des de Miró seguim promovent i divulgant els valors vinculats amb l’esport com ara la constància, la superació o el treball en equip i que compartim fermament. En aquest cas, reeditem la col·laboració amb el Gaudí Reus Golf Club per contribuir a difondre la pràctica del golf, un esport arrelat a la ciutat des de fa molts anys”. Amb aquestes paraules ha valorat l’acord el director general de Vermuts Miró, Pablo García, qui també ha subratllat la voluntat de seguir vinculats amb les empreses i
institucions del territori.
Per part del Gaudí Reus Golf Club, l’encarregat de subscriure l’acord ha estat el seu gerent, Roger Jordana, qui ha expressat que ”tenir el suport d’una empresa com Vermuts Miró ajudarà a promocionar Reus com a ciutat referent en el món del golf, aconseguint ser seu dels tornejos més importants a nivell estatal”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.