Acte de reconeixement a l’alumnat excel·lent del curs 2016-2017

Acte de reconeixement a l'alumnat excel·lent del curs 2016-2017

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, presideixen aquest divendres 10 de novembre a les 18:30 h, al saló de plens de l’Ajuntament de Reus, l’acte de reconeixement a l’excel·lència de l’alumnat dels centres educatius de Reus en les darreres proves PAU (accés a la universitat) a Catalunya i millors resultats en acabar la Formació Professional, el Batxillerat i l’Educació Secundària Obligatòria del curs 2016-2017.

Durant l’acte es lliuren diplomes a 50 nois i noies que representen les millors notes de cada centre. L’acte compta amb l’acompanyament musical al piano d’una alumna de l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus (també reconeguda en aquest acte).

M. Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, explica que l’acte representa una mostra d’homenatge del conjunt de la ciutadania a l’esforç i la constància de l’alumnat que ha obtingut les millors qualificacions en el curs passat, de manera que també serveixi com a motivació per la resta de les persones que estudien per buscar l’excel·lència en la seva tasca diària.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.