Activa Mutua premia a 5 empreses del Baix Camp per la prevenció dels seus riscos laborals

Activa Mutua premia a 5 empreses del Baix Camp per la prevenció dels seus riscos laborals
El director de la delegació de Reus d'Activa Mutua, Xavier Llucià (el quart) i Jonatan Martínez, delegat de Cambrils (primer per la esq.), durant l'entrega de reconeixements.

Mas Carandell, Hotel Rovira Font, Gabinet Ceres, Reserva de la Tierra, Riudoms Serveis i Vidoria, els guardonats.

La delegació d’Activa Mútua a Reus, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, ha premiat recentment a 5 empreses de la comarca del Baix Camp (Tarragona) per la seva prevenció dels riscos laborals. Estratègia que els ha permès no detectar accidents en els últims deu anys, cas de Reserva de la Tierra (Les Borges del Camp) i Gabinet Ceres (Reus) o en els últims 5 anys, com: Fundació IMFE Mas Carandell (Reus), Hotel Rovira Font (Cambrils), l’Entitat Pública Empresarial (EPE) Riudoms Serveis (en aquest municipi) i Vidoria (Reus).

Xavier Llucià, director de la delegació de Reus d’Activa Mútua, emplaçada al carrer Roser, va ser l’encarregat de fer lliurament dels diplomes. Llucià va equiparar a Activa Mútua com un “company de viatge” de les empreses a causa de “la seva proximitat i bon servei” per potenciar la cultura preventiva en les empreses.

El directiu va fer esment del bonus, l’incentiu que dedueix a les empreses de les quotes generals, si no registren sinistralitat i que entrarà en vigor el proper 15 d’abril al 31 de maig. Llucià va emfatitzar que mesures d’aquesta índole “repercuteixen en una major implantació de la prevenció en les empreses”.

La responsable financera de Reserva de la Tierra, Elena Giménez, va descriure aquesta empresa vitivinícola que compta amb una planta embotelladora a Les Borges del Camp (Baix Camp-Tarragona), exporta la seva producció i contracta a una mitjana de 50 treballadors.

M. Rosa Solé, responsable de formació contínua en la Fundació IMFE Mes Carandell, va vincular la seva entitat amb el desenvolupament i la competitivitat local a causa de la formació “vestit a mida” que imparteix conforme a les necessitats dels perfils professionals que requereixen les empreses. Aquest organisme contracta a 25 treballadors, 11 adscrits a la fundació.

Víctor Alabart, gerent de Vidoria, va detallar que aquesta empresa oleícola exporta el cent per cent de la seva producció a Amèrica i Àsia en format de marca blanca i compta amb 15 treballadors en plantilla.

Francesc Rovira, membre de la família que gestiona l’hotel i restaurant Rovira Font de Cambrils, va ressaltar la gran experiència dels seus treballadors, alguns amb més de 20 anys, un fet que incideix directament en la qualitat del servei i la prevenció dels riscos laborals. Amb 55 habitacions, a més del restaurant, l’empresa compta tot l’any amb 11 treballadors que augmenten a 35 en temporada alta.

Finalment, Josep Maria Cruset, alcalde de Riudoms (Baix Camp-Tarragona) va descriure Riudoms Serveis com una empresa pública empresarial composta per 15 professionals, encarregada de millorar l’accés de la ciutadania a l’educació, la promoció de la cultura, la pràctica de l’esport i la promoció econòmica i turística del municipi. L’Ajuntament en el seu conjunt contracta a més d’un centenar de treballadors.

Per part d’Activa Mútua, també van estar presents el director de la delegació d’Activa Mútua a Cambrils, Jonatan Martínez; Eloi Rull, tècnic del Departament de PRL i els tècnics de gestió, Josep Lluís Aragonès i Salvador Domenech.

Per a més informació, pot contactar amb: comunicacion@activamutua.es 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.