Activitats culturals del Port de Tarragona per al cap de setmana

Activitats culturals del cap de setmana

El Moll de Costa acull durant aquest cap de setmana dues exposicions pròpies i una realitzada en col·laboració amb el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona. Aquesta darrera exposició, “El otro Bigas Luna. La seducción de lo tangible”, comissariada per Raquel Medina, mostra una faceta pictòrica desconeguda del cineasta. Es pot veure encara al Tinglado 1 i fa un recorregut expositiu repartit entre ambdós espais abasta totes les tipologies que va desenvolupar Bigas Luna des dels seus inicis (performance, fotografia, instal·lacions, dibuix, pintura…).

De les altres dues exposicions, “Jazz Black & White” de Juan José Hernández es mostra al Refugi 1, i restarà oberta fins a l’1 d’abril. Es pot visitar els divendres, de 16 a 19 h; dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Està inspirada en la transcendental intimitat que envolta les Jam Sessions de música, on les frases musicals es fusionen amb els clarobscurs. L’autor treballa bàsicament el blanc i negre, i utilitza els traços per insinuar al subjecte musical esbossant el moviment en interpretar la música.

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica “Compartint la mar amb… la vestimenta”, en l’horari habitual del Museu, amb entrada lliure. L’exposició reuneix diverses fotografies amb la vestimenta relacionada amb el món de la mar des dels anys vint fins al vuitanta del segle XX. Vint-i-cinc fotografies en blanc i negre que es complementen amb objectes característics de cadascun dels tres àmbits representats a la mostra: el món pesquer, el lleure amb els esports i el treball portuari.

La setmana vinent, aquesta Setmana Santa, els nens i nenes de 6 a 12 anys podran gaudir del Museu del Port amb l’activitat La mar de contes i rondalles, on s’explicaran quatre narracions vinculades amb la nostra mar i realitzarem un joc on es treballaran aquestes rondalles de la Mediterrània. La durada és de 2 hores aproximadament, el dimarts 27 de març, a les 17 hores, i dimecres 28 de març, a les 11 hores. És imprescindible amb reserva a museuport@porttarragona.cat o 977 259 434.

També es pot accedir a tota aquest informació a les xarxes socials del Port mitjançant Facebook i Twitter (facebook.com/porttarragona i @PortdeTarragona). Des d’aquestes plataformes s’informa d’allò que succeeix al Port i s’informa sobre els esdeveniments culturals portuaris (facebook.com/molldecosta i, d’Instagram, @molldecostaporttarragona).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.