Activitats i espectacles de carrer dins la campanya “Reus és Nadal. Temps d’espectacle!”

Activitats i espectacles de carrer dins la campanya

Els carrers i places de la ciutat de Reus continuen vivint aquests dies diferents activitats i espectacles amb motiu de la campanya “Reus és Nadal. Temps d’espectacle!”. Aquest dijous a partir de les 18:30 h els carrers cèntrics són escenari de l’espectacle itin erantHomes de pedra, a càrrec de la companyaia Actua Produccions, mentre que aquest divendres 8 de desembre la companyia Buenafuente’s Actors ofereix l’espectacle Perduts pel Nadal també per diferents espais del centre de Reus a partir de les 18:00 h, una proposta que es repetirà dissabte a la mateixa hora.

Dansa aèria a la façana de l’Ajuntament
Amb vista al cap de setmana destaca el muntatge Far, de Companyia estampades, una actuació de dansa aèria a la façana de l’Ajuntament de Reus que es realitza aquest dissabte 9 de desembre a partir de les 19:30 h. També dissabte a les 19:00 h és prevista l’actuació del conjunt Logan Brass al centre comercial El Pallol, amb un repertori de música de vent-metall.

Taller familiar al Gaudí Centre
Aquest diumenge, 10 de desembre, a les 11:00 h s’ha programat l’activitat familiar Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre, en què es descobriran els personatges i trets més essencials de la vida de Gaudí a través d’un joc d’empatia. La visita es finalitza amb un taller artístic relacionat amb l’obra de Gaudí. Recomanat per a infants de 4 a 10 anys i amb un preu de 4 euros per persona (cal reserva prèvia al 977010670 o infoturisme@reus.cat).

Horaris especials al Pere Mata i al campanar
D’altra banda, el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata ha programat horaris especials aquesta setmana i ofereix servei els feiners i dissabte de 12:00 a 14:00 h i de 16:00 a 18:00 h, i els diumenges i festius de 12:00 a 14:00 h, amb un preu de 5 euros l’entrada general.

També el campanar de l’església prioral de Sant Pere ofereix horaris especials aquesta setmana: dissabtes i feiners de 12:00 a 14:00 h i de 16:00 a 18:00 h, i diumenges i festius de 12:00 a 14:00 h, amb una entrada general de 2 euros.

Exposicions al Museu
El Museu de Reus, tant a l’espai de la plaça de la Llibertat com al del raval de Santa Anna, ofereix aquests dies dues exposicions destacades. Fins al 29 de març es pot visitar al raval de Santa Anna la mostra Col·lecció Beep d’Art Electrònic, que aplega les peces més importants de la singular col·lecció d’art tecnològic aplegada durant les darreres dècades per l’empresa Ticnova i que ha esdevingut el fons més important d’aquest tipus arreu d’Europa. Al museu de la plaça de la Llibertat es pot visitar fins al 4 de març l’exposició fotogràfica Reus, retrat fotogràfic d’una centúria, amb imatges de la ciutat i el seu entorn que van des de la segona meitat del segle XIX fins ben entrat el segle XX, tot un recorregut a través dels fons aplegats per l’Agrupació Fotogràfica de Reus que es preserven al Centre de la Imatge Mas Iglesias.

Campanya de ciutat
Reus ha porta a terme des de divendres 24 de novembre, i fins al 7 de gener, una nova campanya de Nadal, amb el lema «Reus és Nadal. Temps d’espectacle!». La campanya presenta enguany un programa ple d’activitats, espectacles d’animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, amb l’objectiu de crear una ambientació nadalenca, i contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a cent re comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal. La campanya està ideada per l’Ajuntament i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials i el patrocini de dues empreses de la ciutat.

La ciutat es tematitza i presenta diferents espais on es desenvolupen activitats especials. Destaquen els espectacles de format més gran, que converteixen el centre de la ciutat en un gran escenari a l’aire lliure, seguint la tradició cultural i de festivals de la ciutat. La campanya vincula cultura, comerç i tradicions amb la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.