Actuacions de millora al polilleuger Alberich i Casas

Reus Esport i Lleure ha executat aquest estiu diversos treballs d’adequació del polilleuger Alberich i Casas i recentment ha adjudicat la construcció d’un nou mòdul de serveis d’ús polivalent per a la instal·lació esportiva i l’activitat escolar.

En concret, l’empresa COASA serà l’encarregada de construir aquest mòdul situat entre l’espai exterior del polilleuger i la zona de pati del centre escolar. Es tracta d’una edificació aïllada de WC’s amb cabines sanitàries per donar servei als usuaris i públic de la instal·lació. L’obra es completa amb una tanca delimitada i manté l’estètica de l’edificació esportiva. Aquesta actuació s’ha adjudicat per un import de 60.294,17 euros IVA inclòs i un termini d’execució de tres mesos.

L’actuació complementarà els treballs de regeneració del paviment esportiu desenvolupats aquest estiu. Aquesta intervenció ha consistit en el decapat, recuperació de l’elasticitat, pintat de línies de joc i envernissat antilliscant del paviment. També s’ha fet un folrat de les parts exteriors i altres treballs menors. Els treballs, a més d’una millora estètica i funcional, permetran mantenir les prestacions esportives de l’equipament de la forma més adequada.

El polilleuger Alberich i Casas, en funcionament des de l’any 2010, manté un nivell molt alt d’ocupació esportiva tant en la franja d’edat escolar com amb diferents modalitats esportives de competició. Tradicionalment acull competicions de tots tipus, activitats de turisme esportiu i competicions dels jocs esportius escolars de Catalunya. Les modalitats que s’hi desenvolupen són el bàsquet, minibàsquet, futbol sala, gimnàstica rítmica, bàdminton o el voleibol, entre altres esports que es practiquen puntualment a la instal·lació. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.