“Adolescència i addicions des d’una mirada de gènere”, nova proposta de la “Prestatgeria Psicoactiva”

Adolescència i addicions

El proper dijous, 7 de novembre, Mireia Ambrós de la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, presentarà “Adolescència i addiccions des d’una mirada de gènere”, en el marc de la 3a edició de la “Prestatgeria Psicoactiva”, un cicle que se celebra a la Biblioteca Muni cipal Pere Anguera i que té com a objectiu informar sobre el consum de substàncies psicoactives a partir de la presentació de llibres i documents relacionats amb la matèria.

Tot i que els fenòmens d’ús de substàncies psicoactives en si mateixes no tenen gènere, l’efecte de les drogues són diferents segons les particularitats del sistema sexe-gènere. Històricament s’ha construït un prototip de consum de substàncies basant-nos majoritàriament en un tipus únic, que no inclou ni dóna facilitats a la visibilitat de les particularitats pròpies de les consumidores dones i de tots i totes aquelles que tenen altres identitats sexuals i de gènere.

Les activitats es fan a càrrec del Pla d’Accions sobre drogues de Reus (HUSJR), en col·laboració amb les Biblioteques Municipals i la Regidoria de Salut (Escola Oberta de Salut). La darrera proposta serà el proper dijous, 28 de novembre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.