Afectació per obres de millora de subministrament elèctric al centre de Salou

Els treballs d’ instal·lació d’unes anelles de mitja tensió a la zona de la Via Augusta i Ciutat de Reus milloraran el servei a la zona

També se n’iniciaran unes altres al passeig Miramar, a l’alçada de la plaça Venus

Aquesta setmana s’han iniciat uns treballs a la via pública als carrers Via Augusta, Ciutat de Reus, plaça del Carrilet i carrer Carril per tal de dur a terme la instal·lació d’un tancament d’anelles de mitja tensió i millorar així el subministrament elèctric als veïns de la zona. Les obres, que du a terme l’empresa Endesa, afectaran les voreres d’aquests carrers on s’han obert unes rases per passar el cablejat i amb una previsió de duració –segons han informat des de la companyia- d’unes dues setmanes. A més, també s’haurà de passar per sota de les vies amb una inca, uns treballs però que no afectaran la circulació de trens a la zona.

Prospeccions i afectacions al passeig Miramar

A més, la propera setmana també es durà a terme una obra similar però amb menor afectació a la zona del passeig Miramar a la zona de la plaça Venus i també que arribarà fins al terme municipal de Cambrils. En aquest indret s’estan duent a terme a dia d’avui unes prospeccions a la vorera per determinar per on es podrà instal·lar el nou cablejat. Es tracta de l’estesa d’un cable subterrani de mitja tensió de 25.000 volts també per part de Fecsa que servirà, en cas d’avaria, per garantir una alternativa als veïns. Les obres començaran el proper dilluns dia 15 i es preveu que el dimarts dia 16 es talli al trànsit el carrer E així com el pas a nivell durant tot el matí i mentre durin les obres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.