Afectacions al trànsit i al servei de bus urbà amb motiu de les rues de Carnaval

Afectacions al trànsit i al servei de bus per Carnaval

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana informa de les afectacions al trànsit que hi haurà aquest cap de setmana a la ciutat amb motiu de les rues del Carnaval. El dispositiu de trànsit comptarà amb un ampli desplegament de la Guàrdia Urbana i de Protecció Civil.

Rua de lluiment, el dissabte 10
La rua s’iniciarà a les 18.00 fins a les 21.30h, al llarg del passeig de Misericòrdia, plaça de la Pastoreta, passeig de Prim, passeig de Sunyer, plaça del Nen de les Oques, carrer del Dr. Frias, carrer de l’Escorxador, carrer del Camí de Riudoms.

 • Estarà prohibit aparcar en tot l’itinerari de la rua des de les 6:00h del dissabte 10 de febrer fins a les 18:00h del diumenge 11.
 • La zona blava del carrer Dr Frías i, parcialment, l’àrea de zona blava Riudoms —davant de la Biblioteca Xavier Amorós—, estarà inhabilitada des de les 8:00h del dijous 8, fins a les 18:00h del diumenge 11.
 • Hi haurà afectacions a la circulació de vehicles en tot el recorregut i els carrers adjacents a tot l’itinerari de la rua.
 • El pàrquing de La Pastoreta estarà tancat el dissabte 10 entre les 13:00 i les 24:00h, mentre que els accessos als aparcaments Prim i Oques es veuran afectats, tot i que s’habilitaran itineraris d’entrada i sortida alternatius.

Rua matinal, el diumenge 11
La rua s’iniciarà a les 11:15h, tot i que la concentració de carrosses s’iniciarà mitja hora abans. Passarà per l’avinguda de la Salle, la plaça de la Pastoreta, carrer de Misericòrdia, raval de Robuster, raval de Sant Pere, raval del Pallol, plaça de Catalunya, carrer del Dr. Robert, plaça de la Llibertat, plaça del Pintor Fortuny, avinguda de Prat de la Riba, passeig de Sunyer, plaça del Nen de les Oques i passeig de Sunyer. Acabarà a la plaça de davant de la Biblioteca Central.

 • Entre les 20:00h del dissabte 10 de febrer i les 18:00h del diumenge 11, estarà prohibit aparcar en tot l’itinerari de la rua. Entre la plaça del Nen de les Oques i la Biblioteca, la prohibició s’iniciarà el dissabte 10 a les 6:00h.
 • A més, hi haurà afectacions a la circulació de vehicles en tot el recorregut i els carrers adjacents.
 • L’àrea de zona blava Riudoms —davant de la Biblioteca Xavier Amorós—estarà inhabilitada des de les 8:00h del dijous 8 i les 18:00h del diumenge 11.
 • Els pàrquings Pastoreta i Baluard estaran tancats durant la rua matinal, i Oques tindrà les sortides tancades el diumenge 11 entre les 9:30h i les 15:00.

Batalla de confeti, el diumenge 11
La rua es desenvoluparà íntegrament al passeig Mata a partir de les 18:00h, tot i que el circuït es tancarà al trànsit a partir de les 16:00h.

 • Tot el recorregut tindrà prohibit l’aparcament entre les 10:00h i les 24:00h del diumenge 11.
 • També hi haurà afectacions a la circulació de vehicles en tot el recorregut i els carrers adjacents.
 • S’habilitarà un accés a l’estació de ferrocarrils per un carril de la plaça de Joan Rebull.

Afectacions al servei de bus urbà
Afectacions del recorregut de les línies del transport urbà de la ciutat de Reus amb motiu dels talls dels carrers pel Carnaval 2018.

Dissabte, 10 de febrer
Des de les 16:00 h fins a les 02:00 h, afectacions a totes les línies de transport.
Els talls de circulació es produiran des de la Plaça de les Oques, Passeig Sunyer, Passeig Prim fins a la Plaça de la Pastoreta i Pere Cerimoniós.

Recorregut alternatiu. Els autobusos urbans modificaran el seu recorregut:

 • L10: B. Montserrat direcció B. Gaudi: No baixarà pel passeig Sunyer direcció CAP de Sant Pere. Des de Pg. Mata anirà al barri Gaudi per Av. Jocs Olímpics. Del B. Gaudí direcció B. Montserrat, baixarà fins a Pl. del Nucli per Av. Jocs Olímpics, Pg. Mata, Carrer Castellvell, Llibertat, Av. Sant Jordi, Riera Miró fins a B. Montserrat
 • L20: Immaculada direcció Hospital: No baixarà per Països Catalans ni per Pere Cerimoniós ni Passejos. Recorregut alternatiu per Av. Països Catalans, Av. Jocs Olímpics, Passeig Mata. Hospital direcció Immaculada: Des de Pg. Mata no anirà per Passejos, Oques, per Pere Cerimoniós ni Països Catalans. Recorregut alternatiu per Passeig Mata, Av. Jocs Olímpics, Av. Països Catalans, Immaculada.
 • L30: No arribarà a Oques, final de línia parada Països Catalans.

Diumenge, 11 de febrer:
Recorregut alternatiu al matí, a partir de les 10:00
Els talls de circulació es produiran des de l ‘Av. la Salle, Cr. Misericòrdia, Raval de Robuster, Raval de Sant Pere, Cr. Dr. Robert, Pl. Llibertat, Av. Prat de la Riba, Pl. Oques, Pg. Sunyer fins a Camí de Riudoms.

Els autobusos urbans modificaran el seu recorregut:

 • L10: B. Montserrat direcció B. Gaudi: No pujarà per Plaça Hèrcules, passarà per Av. Pere Cerimoniós i per Riera Miró. No baixarà pel Passeig direcció Cap de Sant Pere. Des de Pg. Mata anirà Barri Gaudi per Av. Jocs Olímpics. B. Gaudí direcció B. Montserrat: Baixarà fins a Pl. del Nucli per Av. Jocs Olímpics, Pg. Mata, Onze de Setembre, Riera Miró fins a B. Montserrat
 • L20/21: Immaculada direcció Hospital: No baixarà per Països Catalans ni per Pere Cerimoniós ni Passejos. Recorregut alternatiu per Av. Països Catalans, Passeig Mata, Av. Onze de Setembre. Hospital direcció Immaculada: Des de Pg. Mata no anirà ni per Passejos, ni Oques, ni per Pere Cerimoniós, ni Països Catalans. Recorregut alternatiu per Passeig Mata, Av. Jocs Olímpics, Av. Països Catalans, Immaculada.
 • L30: No arribarà a Oques, final de línia parada Països Catalans.
 • L32: No arribarà a Llibertat. Recorregut alternatiu per l’Av. Onze de Setembre. No arribaran a les Oques, arribarà fins a Passeig Mata.
 • L33: No arribaran a les Oques, arribarà fins a Passeig Mata.
 • L50: No arribarà a Llibertat. Recorregut alternatiu per l’Av. Onze de Setembre.

Recorregut alternatiu a la tarda, a partir de les 16:00. Els talls de circulació es produiran en el Passeig Mata.

 • L10: B. Montserrat direcció B. Gaudi: No anirà pel Passeig Mata. Des de General Moragues anirà per Av. Comerç fins a B. Gaudí.
 • L20/21: Immaculada direcció Hospital: No anirà pel Passeig Mata. Recorregut alternatiu des d’Oques, Camí de l’Aleixar, Països Catalans, Av. Comerç, Av. Onze de Setembre. Hospital direcció Immaculada: No anirà pel Passeig Mata. Recorregut alternatiu des de General Moragues anirà per Av. Comerç fins a Oques.
 • L33: No arribaran a les Oques, arribarà fins a Plaça d’Almoster.
 • L50: No arribaran a Passeig Mata, final de línia Llibertat.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.