Agenada del dia de Sant Pere

Sant Pere salou 2017

A les 8.30 h, pels carrers del Port, MATINADES amb el Ball de Diables Els Cagarrieres i amb els Grallers de la Colla Gegantera Tota l’Endenga.

A les 11.00 h, des de la plaça Mn. Joan Batalla i pels carrers del Port de Cambrils, ANADA A OFICI amb el SEGUICI FESTIU, amb el Ball de Diables Els Cagarrieres, els Timbalers Cop de Cap i la seva colla petita Els Nyanyos, la Colla Gegantera Tota l’Endenga i el seu

grup de grallers i el Ball de Bastons de Cambrils. Acompanyarà el Seguici la Cobla Ministrers de Cambrils.

Recorregut: plaça Mn. Joan Batalla, Frederic Mompou, passeig Miramar, Escales Reials, plaça de Marcel·li Domingo, carrer Consolat de Mar (interior), plaça Catalunya, carrer Miquel Planàs i plaça de l’Església.A partir de les 11 h, al mig del port, HISSADA CONJUNTA DE VELES dels bastiments participants a la Trobada de Vela Llatina, afegint-se simbòlicament al seguici festiu de Sant Pere.

A les 12.00 h, a l’església parroquial de Sant Pere, MISSA MAJOR

Al sortir de missa, BALLADA DELS ELEMENTS FESTIUS

A les 20.00 h, a l’auditori del Parc d el Pescador, ESPECTACLE MUSICAL. CARLOS VENTURA, ELS PATOIES I LA NENA DE LES BOIES, ens presenten: NALTROS SOM AIXÍ.

Naltros som així, és una petita mostra de l’extens patrimoni oral mariner català que encara queda per descobrir, i ho fan amb cançons, històries, acudits, …Juntament amb el vocabulari dels pescadors de Cambrils i les seves frases fetes, com a eix principal del treball, hi trobareu cançons que ens expliquen històries amb un final diferent. On hi apareixen personatges desconeguts per tots, però alhora tant propers, tant familiars, tant semblants als nostres pares, als nostres avis… que parlen, pensen i actuen igual que ells, i que tot i que no són família, semblen sortits de la mateixa mare.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.