Agenda d’Estiu 2022

Cantahualpa
'Cantahualpa', a la Torre Vella. Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou 2021.

Salou

L’Ajuntament de Salou ha organitzat una nova edició de l’Agenda d’Estiu 2022, una programació gratuïta, molt variada i per a tots els gustos, que compta amb un gran ventall d’iniciatives culturals, comercials, esportives i d’oci, per gaudir, en família, dels mesos de juliol i agost.

En l’elaboració d’aquest programa, hi han participat l’àrea de Serveis Culturals, la regidoria de Joventut, la regidoria d’Infància, la regidoria de Foment de l’Esport, l’àrea de Dinamització Econòmica i el Patronat Municipal de Turisme, amb la col·laboració de Cadena Dial i de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris.

Destaquen el concert de Cadena Dial, el 3 de juliol, a les 22 h, amb les actuacions de Carlos Baute, Beatriz Luengo, Depol, Huecco, Miriam Rodríguez, Moisés Losada, Soraya i Julia Medina, a la plaça de les Comunitats Autònomes.

També, la V edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou; la tradicional Calada de les Malles de Sant Pere, el 16 de juliol; els cicles de sardanes i havaneres, durant tot l’estiu; el cinema a l’aire lliure; els correfocs; les exposicions culturals; els tallers a la Biblioteca; i les accions esportives, com els tornejos de futbol i bàsquet, i les proves de natació i patinatge.

Així mateix, des de Joventut s’ha organitzat el Teatre Jove, el 2 de juliol; i la ‘Masia Tous a la Fresca’, amb un conjunt d’activitats diverses. I, des d’Infància, l’Estiu Xic’S, els dimecres, amb infl ables refrescants, tallers i activitats d’aigua. Els barris també celebraran les seves festes majors.

A nivell comercial, es podrà gaudir de la Fira Fora Stocks, del 15 al 17 de juliol, i del 19 al 21 d’agost.

El programa sencer es pot consultar al web www.salou.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.