Ajudes a 21 projectes d’entitats de la ciutat

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Educació, ha atorgat 47.083,72 euros de subvenció per a diferents projectes que fomenten els principis de la Ciutat Educadora. Els ajuts es destinen a finançar activitats i projectes de centres educatius, de les entitats sense ànim de lucre i de les AMPA de la ciutat de Reus.

S’han tingut en compte projectes que proposin noves oportunitats educatives o bé que millorin la qualitat de les ja existents: introduint nous sistemes d’avaluació, gestió o reconeixement de les activitats, desenvolupant programes que millorin les competències dels/de les participants, incidint en la capacitació del monitoratge o proposant noves figures orientades a facilitar la coordinació de les activitats en entorns lectius i no lectius.

També els projectes que fomentin l’equitat en les activitats organitzades: millorant l’accés a la informació a les famílies, facilitant accessibilitat econòmica pels col·lectius amb risc d’exclusió social, incloent la perspectiva de gènere a l’activitat, o realitzant adaptacions metodològiques per garantir la participació de persones amb necessitats educatives especials.

I, finalment, projectes que fomentin la relació i interdependència entre agents de la comunitat educativa: desenvolupant experiències que reforcin i relacionin aprenentatges en temps lectiu i no lectiu, que connectin espais escolars i comunitaris, i/o que connectin l’escola amb entitats, institucions o equipaments de l’entorn.

Així doncs, en la línia de centres educatius, s’han atorgat 25.199,72 euros a l’Escola Font del Lleó, pel projecte Intervenció assistida amb gossos; a l’Escola Verge del Mar, per a l’actualització de la biblioteca; a la General Prim, pel projecte Educació 360; a l’Escola Alberich i Casas, pel Cicle de Cinema i Educació CineEdu; a la Pompeu Fabra, per Teixim ecosistema educatiu 2023-2024; per l’Escola Prat de la Riba, pel projecte Toc de festa; per la Montsant, per Teràpia i activitats assistides amb animals per fomentar l’educació emocional; per Escola Ganxets, per EnganxAR’T, i finalment, per a Escola Marià Fortuny, pel projecte Obrim l’escola.

En la línia d’AMPA s’han atorgat 10.184,00 euros als següents projectes:

– AMPA Prat de la Riba. Nit de les estrelles

– AMPA Ganxets. Publicació del llibre de la CUCAFERA

– AMiPA Alberich i Casas. Re- BiblioTECH

– AMiPA La Vitxeta: Trobada de tions

– AMPA Pompeu Fabra : Teixim ecosistema educatiu 2023-2024

– AMPA Escola Rubió i Ors. Estimem les nostres tradicions

I, finalment, per a la línia d’entitats sense ànim de lucre s’han subvencionat 11.700,00 euros als següents 6 projectes:

– Esplai Fem-nos amics. Projecte curs 2023-2024

– Open Eurrope. Subvenció per tallers a escoles i altres entitats

– AFFAC, Extraescolars per a tothom

– Centre de Lectura. Projecte la Pe i en Cordi fan ballar a l’escola

– Consell Esportiu Baix Camp. Esport + Baix Camp

– Fundació Mn. Frederic Bara – El racó de pensar

4/5 - (2 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.