‘Al cap del carrer’ a la Galeria Antoni Pinyol

Lau Peray Guix presenta la seva nova exposició “AL CAP DEL CARRER” a la Galeria Antoni Pinyol del 25 de març al 6 de maig, una mostra que compta amb un recull de fotografies al llarg del temps.

Al Lau li agrada fotografiar fragments de la vida quotidiana i moure’s entre la gent gairebé com si no hi fos. La majoria de les seves fotografies pertanyen al gènere conegut com a Fotografia de carrer (Street Photography) que es caracteritza per ser una fotografia espontània, sense cap planificació prèvia ni cap preparació en el moment de fer-la i que pretén mostrar l’essència humana en el seu entorn sense que sigui necessària la presència de persones a la imatge, però sí la seva empremta. Pretèn explicar una història i/o transmetre una emoció. És conscient que no controla el que passa al seu voltant, però si passa alguna cosa, li agrada capturar-la.

Embelleix el que per uns altres ulls és vulgar. La seva mirada amable amb el món li permet destacar l’encant del que fotografia. Es relaciona amb les persones i les integra al paisatge amb un criteri fotogràfic molt personal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.