Al novembre s’emet ‘Estructuras’, dins la sèrie documental ‘Ingeniería Romana’

La productora tarragonina DIGIVISION ha lliurat a TVE un nou episodi de la sèrie documental INGENIERÍA ROMANA, el qual s’emetrà el mes de novembre. Porta per títol ESTRUCTURAS i és un episodi dedicat a l’enginyeria romana dels ponts i de les obres de fàbrica.

En aquest nou episodi, hi tornen a aparèixer les ciutats de Tarragona i Saragossa, i apareix per primer cop a la sèrie la ciutat de Mèrida. Les tres ciutats han col·laborat en la producció: Tarragona des de les àrees de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat i de la Diputació de Tarragona, i Saragossa i Mèrida, des de l’Àrea de Turisme dels seus respectius ajuntaments.

Com en altres episodis, se’n farà una preestrena per a institucions i ciutadans, que aquesta vegada serà a Saragossa el 5 de Novembre.

És la tercera vegada que DIGIVISION inclou la ciutat de Tarragona a la sèrie documental INGENIERÍA ROMANA, amb tota la visibilitat i promoció per a la ciutat que això representa, ja que la sèrie està batent rècords d’audiència en totes les cadenes de televisió i plataformes en què s’emet, moltes de les quals són estrangeres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.