Aleix Toda i Elena Calvillo guanyen la prova d’ultraresistència UT Llastres, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Aleix Toda i Elena Calvillo guanyen la prova d’ultraresistència UT Llastres, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Una foto de l'Aleix Toda, que també va quedar primer a la cursa nocturna "L'Almadrava", de Jordi Santacana

Van completar les tres curses de muntanya que van tenir lloc entre el divendres 23 de març i el diumenge 25 de març

Aleix Toda Mas, del club Borges Trail-AAEET, en la categoria masculina; i Elena Calvillo Arteaga, del club BEALAK, en la categoria femenina, han guanyat la UT Llastres, la prova d’ultraresistència organitzada pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Aleix Toda, de Mont-roig del Camp, ha completat les tres proves de què constava l’ultra (la nocturna, anomenada “L’Almadrava” i disputada el divendres 23 de març, de 17 km; la “Llastres”, de 50 km i disputada el dissabte 24 de març; i “La Portella Clàssica”, del diumenge 25 de març, de 24 km en un temps d’11:12:25; i Elena Calvillo, del País Basc, en un temps de 13:50:32.

El podi masculí el van coronar també Albert Giné Cid, de Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural, que va quedar en 2n lloc, amb un temps d’11:47:34; i David Arredondo Rovira, del club Corredoresvalls.cat, que va quedar 3r, amb un temps d’11:52:01.

Al podi femení, Silvia Ainhoa Trigueros, va ocupar el 2n lloc amb un temps de 13:55:57; i Tati Orquiola, del Club Excta. Trail Tarraco, va ocupar el 3r lloc amb un temps de 13:58:12.

Els guanyadors de La Portella Clàssica, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, van ser Lluisma Mas, del Club BTT Montbike, amb un temps de 2:42:20, en la categoria masculina; i Mercedes Arcos, del Club Muntanyenc Sant Cugat, amb un temps de 3:18:51, en la categoria femenina.

En la Portella Express, que també puntuava al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, els vencedors van ser: Eduard Barrios, del club AAEET Valls Secció de Muntanya, amb un temps d’1:44:54; i Marta Martínez, del club Ass. Esp. Cara Nord, amb un temps de 2:15:18.

Aleix Toda i Elena Calvillo guanyen la prova d’ultraresistència UT Llastres, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Una foto del podi femení, de Ramón Ferrer

Els organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu que s’ha celebrat aquest cap de setmana del 23 al 25 de març a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han destacat el nombre total de participants: més de 700, entre totes les proves celebrades; i de voluntaris (uns 200), així com la “valentia” i “l’esforç” de les persones que van prendre part dissabte en la cursa “Llastres”, perquè van haver de patir unes condicions meteorològiques molt adverses, de vent molt fort, pluja i fred.

Més informació sobre les classificacions i fotos a: www.utllastres.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.