Aquest estiu ‘Contes a la fresca’

Dimecres dia 5 de juliol les Biblioteques Municipals de Reus encenten una nova programació de Contes a la Fresca, amb l’objectiu de situar la narració de contes i el foment de la lectura com una proposta de qualitat d’oci, de lleure i d’esbarjo per a les famílies i infants durant les vacances d’estiu. 

D’aquesta manera, el servei de Biblioteques Municipals de Reus aposta per continuar i ampliar l’oferta de programació de contes que du a terme durant el curs escolar als mesos d’estiu i, així, oferir a la ciutadania un espai agradable i familiar per continuar gaudint de la narració oral d’històries i ampliar l’oferta cultural de la ciutat. 

Els Contes a la Fresca es faran cada dimecres dels mesos de juliol i agost als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós, a les 18:00 h.

El mes de juliol comença amb Roser Bonet, narradora i mestra. És una de les veus que més han col·laborat amb les Biblioteques Municipals de Reus i que sacseja la imaginació efervescent de l’infant amb les seves narracions.

Les dues sessions següents La Cotorra i El Tigre bondadós, el 12 i 19 de juliol respectivament, aniran a càrrec de la narradora Sara Tormos i s’emmarquen dins del projecte “Qui ets? Dades que parlen de tu”. Aquesta iniciativa està impulsada per l’Agència Catalana de Protecció de Dades i té l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la privacitat en un món digital a través de propostes culturals com la narració de contes, en aquest cas en la veu de Sara Tormos.

El dimecres 26 de juliol els Contes a la Fresca es desplacen a la Plaça Maria Àngels Ollé i a les 18 :00 h de la tarda, sota l’ombra dels arbres, se celebrarà una nova sessió de Contes inclusius amb les veus de la Lliga d’afectats reumatològics i discapacitats. El programa de Contes inclusius és una proposta que les Biblioteques Municipals de Reus coordinen amb la Regidoria de Benestar Social durant tot l’any i té l’objectiu de conèixer les diferents entitats municipals que treballen la inclusió a través de la narració de contes.

Els Contes a la Fresca continuaran durant el mes d’agost amb dues sessions a càrrec del reconegudíssim narrador Agustí Farré que dinamitzarà les sessions del 2 i 9 d’agost, a les 18:00 h i novament als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Finalment, les dues darreres sessions aniran a càrrec de l’artista, actriu i narradora Maria Bravo que col·labora amb les Biblioteques Municipals de Reus al cicle Emocions de Butxaca i que dinamitzarà les sessions dels dies 16 d’agost a la Biblioteca Central Xavier Amorós i el 23 d’agost, dia en què els contes tornaran a ubicar-se a la Plaça Maria Àngels Ollé.

La programació dels Contes a la Fresca es pot consultar a la web de les biblioteques https://biblioteques.reus.cat/ i l’assistència és gratuïta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.