Aquest Nadal ‘Regala Igualtat’ a Cambrils

El Departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils, en col·laboració amb els departaments de Promoció Econòmica i Festes, ha engegat la campanya de sensibilització ciutadana “Regala Igualtat” destinada a fomentar els regals de joguines no sexistes, ara que s’acosten les festes de Nadal i augmenta la compra de jocs i joguines per als infants. 

Partint de la premissa que els aprenentatges durant la infància s’adquireixen majoritàriament a través del joc, la campanya vol incidir en la importància d’escollir jocs i joguines per educar en la igualtat, la diversitat i la no violència.  

La campanya està formada per un vídeo elaborat per la il·lustradora Ariadna Roca Fernández (@netalimbo) adreçat principalment als infants, però que també vol fer reflexionar a les persones adultes sobre el sexisme en les joguines. El vídeo es complementa amb uns pòsters i uns díptics amb diferents recomanacions a tenir en compte a l’hora d’escollir jocs i joguines per no fomentar els estereotips sexistes i promoure la coeducació. 

La iniciativa s’engega coincidint amb l’inici de la campanya “Per Nadal, estimo Cambrils, compro a Cambrils”, i la difusió es farà per diferents mitjans. Per una banda, es podrà trobar el codi QR que enllaça amb tota la informació (vídeo i díptic) a les cartes pels Reis Mags que es distribuiran als establiments comercials del municipi.  

Per l’altra, el cartell i els díptics impresos es distribuiran, amb la col·laboració de les diferents entitats de comerciants del municipi, per diferents comerços de la ciutat, així com també a les paradetes del mercat de Nadal. Abans de finalitzar el trimestre escolar, també es farà arribar un díptic a tot l’alumnat de les escoles d’educació infantil i primària de la ciutat, i la informació del díptic s’inclourà al programa de les festes de Nadal. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.