Arriba la 3a Setmana del Comerç

Del 25 al 31 de març se celebra la tercera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa impulsada per la Generalitat a través del Consorci del Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb l’objectiu de ser un punt de trobada amb el sector comercial on es combinaran diverses activitats del territori per posar en valor el comerç i reivindicar l’important paper que juga en l’economia catalana i en el model de país.

El tret de sortida, el dia 25, anirà a càrrec de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, al Caixa Fòrum amb la celebració de la conferència ‘Radical Retail’ en que el consultor i fundador d’Infonomia, Alfons Cornellà explicarà la seva visió sobre el comerç.Les Jornades Comerç Increïble, sessions tècniques de debat i coneixement que se celebren dins el marc de la Setmana del Comerç entre els dies 26 i 29, se centren enguany en analitzar les noves eines de promoció dels eixos comercials i en les oportunitats de les solucions tecnològiques pel comerç.

Entitats i associacions de comerciants tarragonines se sumen a la Setmana del Comerç amb diverses activitats. L’entitat Comerç de Valls ha organitzat al municipi dues xerrades orientades a professionals els dies 28 i 29. El Tomb de Reus ha previst la celebració de diverses xerrades els dies 25, 26, 27, 28 i 29. La Unió de Botiguers de Cambrils impulsa a la localitat la campanya ‘Compra a Cambrils i viu l’aventura’ entre els dies 25 i 31. A Tarragona l’entitat Via T Tarragona Shopping organtiza també diverses sessions els dies 25, 27 i 28. A la mateixa ciutat, Botiguers de Tarragona impulsa del 25 de març al 10 d’abril la campanya ‘Primavera: sorteig de 3 premis de 100 €’. L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial organitza l’activitat ‘La primavera el comerç altera’ del 21 al 30 de març, mentre a Torredembarra durant les mateixes dates la Unió de Comerciants, Empresaris i Professionals de Torredembarra organitza el Concurs d’Aparadors. També durants aquests mateixos dies se celebren altres activitats a diferents municipis més. A Calafell el Fòrum Calafell celebra l’acció ‘#calafellesviu’, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit la iniciativa ‘Cunit Territori Pirata’ i el Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell la ‘Setmana del Comerç Viu el Vendrell’.

La cloenda tindrà lloc el dia 31 als Jardins de la Casa Rull de Reus, en una cloenda-vermut impulsada conjuntament per El Tomb de Reus, Comerç de Valls i Via T Tarragona Shopping.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.