“Artifest”, la festa dels alumnes de l’Espai Social de Reus arriba farcida d’activitats

Es podrà gaudir de la festa el divendres 16 de juny a les 18h a la Plaça de la Patacada

Tallers creatius en què els alumnes del Programa d’Acompanyament Educatiu de la Fundació Catalunya-La Pedrera seran els protagonistes Reus, dimarts 6 de juny de 2017. L’Artifest de l’EspaiSocial de Reus se celebrarà el divendres 16 de juny a les 18h a la Plaça la Patacada. Es tracta d’una festa on tothom que vulgui podrà participar en tallers creatius, veure una exposició i gaudir de l’art en viu, així com d’actuacions musicals en directe.

Els tallers, que es duran a terme durant la tarda, sorgeixen del treball realitzat amb infants i adolescents que formen part del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) de la Fundació Catalunya-La Pedrera durant el curs 2016/17 en relació a les emocions i la seva expressió artística.

Aquests tallers s’han dut a terme a l’espaiSocial de Reus durant el tercer trimestre. Els infants de primària han desenvolupat les seves capacitats artístiques, amb la realització de diversos tallers treballant diferents tècniques, com per exemple l’art vinculat a la natura, l’art en els aliments, art reciclat, etc.

Els alumnes de secundària estan organitzant la festa amb la supervisió de l’equip educatiu. Aquests estaran dividits en 6 comissions de treball dissenyades per abastar tota la feina a fer pel bon funcionament de la festa i els diferents tallers. La festa es celebrarà, com l’any passat, a la plaça de la Patacada dins del barri del Carme per tal de fomentar la integració de l’espaiSocial.

L’EspaiSocial de Reus està situat al carrer Vapor Nou de la ciutat i pertany a la Fundació Catalunya-La Pedrera la qual té com a objectiu principal ajudar les persones, oferint oportunitats, fomentant el talent, la creativitat i l’educació, conservant el patrimoni natural i cultural.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.