Auditori Josep Carreras, Temporada de concerts – Tardor 2016

Durant els mesos de novembre i desembre podeu gaudir de l’excel·lent programació de la temporada de concerts de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Aquest mes de novembre
Tres interessants propostes composen l’oferta per aquest mes de novembre, totes les sessions se celebren en divendres a les 21.30 h. El dia 4 ‘Tres rostres de Bach’. El grup de cambra E-Vila-seca, nascut de la iniciativa dels professionals vinculats al Conservatori, ens porta un recital amb un programa íntgrament format per obres del compositor Johann Sebastian Bach. El dia 11 serà el torn de la Gala Benèfica, a benefici de la fundació Josep p Carreras per a la lluita contra la leucèmia, amb el tenor Josep Bros i el pianista Marco Evangelisti (aquest concert està fora d’abonament). El dia 18 podem gaudir amb el quartet Alart Quartet, format per Josep Colomé i Josep Maria Ferrando (violins), Miquel Córdoba (viola) i Josep Trescolí (violoncel) amb el concert ‘Visions…’

I al desembre…
Per acabar la temporada de tardor, tres noves propostes, dues novament en divendres a les 21.30 h i una sessió especial. El dia 2 ‘Irredempt’. Roger Mas presenta el seu nou treball musical ‘Satélite K 2015’ en un espectacle on la veu i la guitarra del cantautor es mesclen amb l’ambientació creada per l’escenògraf Lluís Danés. El dia 16 el Cor de Cambra Femení Scherzo, amb direcció de Jordi Casas i l’acompanyament d’Esther Pinyol (arpa) i Albert Guinovart (piano) ens convida a un recorregut per diferents aspectes musicals en el recital ‘Mú úsica per a l’esperit’. Finalment el dia 26, a les 19.30 h, arriba de nou el tradicional Concert de Sant Esteve,amb el Cor Nova Unió i l’Orquestra Händel dirigit per Rafael Fabregat presenten un programa de peces de temàtica nadalenca. Aquest darrer concert també està fora d’abonament. Només s’hi pot accedir amb invitació, que podeu recollir al Conservatori de Vila-seca, al Punt d’Informació Juvenil i al Patronat de Turisme.

Auditori Josep Carreras
Plaça de Frederic Mompou, 1. Vila-seca
Venda de localitats:
www.auditorijosepcarreras.cat
Abonaments: Júnior (fins a 21 anys) i Sènior (majors de 65) – 45 euros / Adult (22 a 64 anys) – 60 euros

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.