Augmenta la participació a l’edició 2020 dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona, amb 62 propostes presentades

Augmenta la participació a l’edició 2020 dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona, amb 62 propostes presentades

La dotació econòmica total dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona és de 35.000 euros i es poden reconèixer fins a 20 propostes empresarials

L’edició 2020 dels Premis Emprèn ha comptat amb un total de 62 projectes presentats, xifra que mostra un augment significatiu respecte els 55 de l’edició anterior. La Diputació de Tarragona ha tingut obert el termini per fer arribar les propostes empresarials fins el 31 de juliol, en una edició que posa en valor l’esforç dels projectes per adaptar-se al context socioeconòmic derivat de la COVID-19.

Un any més, els Emprèn volen fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, impulsant els projectes empresarials nascuts al territori. En aquesta edició s’han adreçat a persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2017. El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements, cinc més que l’any anterior, a altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

Amb l’objectiu de donar resposta a la crisi sanitària i econòmica derivada de la COVID-19, la Diputació de Tarragona va afegir a les bases de la convocatòria un nou criteri de valoració que té en compte l’adaptació dels projectes al nou context socioeconòmic derivat de la COVID-19. Així, es posen en valor aquelles propostes i mesures més innovadores que han permès que els negocis hagin continuat amb la seva activitat d’acord amb l’adaptació i l’esforç de mobilització d’aquests a les noves circumstàncies socioeconòmiques.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat un total de 159 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.