Aureli Ruiz presenta a la Galeria Antoni Pinyol la mostra Com sense jo: Sense jo

Aureli Ruiz presenta a la Galeria Antoni Pinyol la mostra Com sense jo: Sense jo,

Aureli Ruiz presenta a la Galeria Antoni Pinyol la mostra Com sense jo: Sense jo, una exposició dividida en dues seccions, una a la galeria, i l’altra al Centre de Lectura de Reus, que s’inauguraran consecutivament el divendres 6 d’abril.

La trajectòria d’Aureli Ruiz està marcada per un procés d’investigació personal, tant de l’univers que conforma la seva obra com dels materials que fa servir. Des dels anys noranta treballa amb la instal·lació, a través de la qual ens mostra elements que ens conviden a la interpretació i que, alhora, se’ns fan estranys.

Al 2005 inicia un important projecte personal, titulat Love Indifference, en aquest, Aureli Ruiz es pregunta per les tensions que s’estableixen entre els afectes en un món en el qual es passa fàcilment de l’amor a l’odi, de la passió amorosa a la violència, de la calidesa de l’afecte a la fredor de la indiferència, de la ira a la placidesa, de l’aversió a la simpatia, de la diversió a l’avorriment, de l’excitació a l’atordiment. Aquest projecte serveix de precedent per a l’exposició que ara ens presenta, en les dues mateixes sales que fa 13 anys.

La inauguració serà a les 19:30h i començarà el 6 d’abril, finalitzant el 28 d’abril.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.