Autolica lliura dos minicotxes elèctrics a l’Hospital perquè els més petits puguin traslladar-se fins al quiròfan

Autolica lliura dos minicotxes elèctrics a l’Hospital per poder traslladar els més petits a quiròfan

És una mesura que fa més agradable el trasllat de nens i nenes al quiròfan i ajuda a reduir l’estrès propi d’aquest tipus de situacions.

Autolica, concessionari oficial Mercedes-Benz i Smart a la demarcació de Tarragona ha lliurat dos minicotxes elèctrics a l’àrea pediàtrica de l’Hospital perquè els nens que han de ser intervinguts quirúrgicament puguin traslladar-se al quiròfan en aquests vehicles contribuint així a reduir l’estrès propi d’aquest tipus de situacions.

Aquesta acció s’emmarca en el procés d’humanització de l’assistència, que vetlla per fer més amigable l’entorn hospitalari i més confortable l’estada, en aquest cas, dels infants i els seus familiars.

Els dos minicotxes, que poden ser conduits pels mateixos nens o mitjançant un comandament a distància, són rèpliques a petita escala de la marca Mercedes. Concretament, es tracta del GLC AMG 63S i de l’AMG GT, aquest biplaça. Els vehicles estan pensats per a nens i nenes d’entre els 3 i els 8 anys, si bé el seu ús dependrà del pes i la talla dels infants.

A l’acte de lliurament del vehicles han participat, Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania; Francisco Manuel Escura, gerent d’Autolica i Jaume Huguet, cap de vendes d’Autolica, a més de la Direcció de l’Hospital i professionals de l’àrea quirúrgica.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.