Autolica Tarragona inverteix més de 2 milions d’euros en les seves noves instal·lacions a Reus

Autolica Tarragona inverteix més de 2 milions d'euros en les seves noves instal·lacions a Reus

• Aquest emplaçament, que ara compta amb 2500 m2 d’exposició i taller, s’ha construït amb l’objectiu d’oferir als clients un servei de màxima qualitat, tant en la venda com en la postvenda, de turismes i furgonetes Mercedes-Benz i Smart .

• Més de 300 persones han assistit a la inauguració de Autolica Reus, entre els quals destaquen l’Alcalde de la ciutat de Reus, Carles Pellicer i Punyed, o el president del Club de Futbol Reus Deportiu, Xavier Llastarri.

Autolica Tarragona, el concessionari oficial Mercedes-Benz i smart de Quadis per la província de Tarragona, ha invertit més de 2 milions d’euros en les seves noves instal·lacions a Reus. Així ho va assegurar ahir Francisco Escura, el gerent de la concessió Autolica Tarragona, durant la inauguració oficial d’aquest concessionari, al qual van assistir més de 300 persones. Entre aquestes, destaquen personalitats com el President de Quadis, Joan Manuel Soler; el director general de Quadis, Pol Soler; el President de Mercedes-Benz Espanya, Roland Schell; l’Alcalde de la ciutat de Reus, Carles Pellicer i Punyed; el president del Club de Futbol Reus Deportiu, Xavier Llastarri; o el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

Per Francisco Escura “les noves instal·lacions són una clara mostra que totes les accions que duem a terme des de Autolica busquen l’excel·lència i la millora contínua. Així, hem posat a disposició dels nostres clients de Reus un servei de màxima qualitat, tant en la venda com en la postvenda, de turismes i furgonetes MercedesBenz i smart en un espai que ara compta amb 2500 m2 d’exposició i taller.Pero, a més , hem inclòs l’aplicació de les últimes tecnologies en els serveis als clients i comptem amb personal professional altament qualificat “. El gerent de la concessió ha afegit que la previsió de facturació és de 12 milions d’euros i que la plantilla ha augmentat en un 15%.

Autolica Tarragona invierte más de 2 millones de euros en sus nuevas instalaciones en Reus

Durant la inauguració, ha tingut lloc l’actuació de Music Has No Limits, la companyia d’entreteniment especialitzada en xous musicals que ha ofert una actuació exclusiva amb música de gran qualitat i una posada en escena màgica. Així mateix, s’ha servit un còctel gastronòmic.

Presentació del nou ‘pick up’ de Mercedes
Autolica Tarragona ha aprofitat aquest esdeveniment per presentar el nou MercedesBenz Classe X. Es tracta del primer ‘pick up’ de la marca, un vehicle que té separada la zona de càrrega i l’habitacle per als passatgers i que destaca per la seva robustesa, funcionalitat, capacitat de càrrega i les seves funcionalitats tot terreny.

Autolica Tarragona
Autolica Tarragona és l’únic concessionari oficial i Taller Autoritzat Mercedes-Benz a la província de Tarragona. Va començar la seva activitat fa més de 40 anys amb la distribució de vehicles Mercedes-Benz, activitat amb la qual continua a dia d’avui. Autolica Tarragona disposa de 4 centres ubicats a Tarragona, Riu-Clar, Reus i l’Aldea. En tots ells es tracta d’instal·lacions modernes i agradables per al client, amb un ampli espai d’exposició i els més innovadors equipaments, atesos pels seus més de 100 col·laboradors experts. Al llarg de tots aquests anys, les seves instal·lacions han anat evolucionant tecnològicament a gran velocitat, sempre amb l’objectiu d’oferir confort i la millor atenció als clients, així com un servei postvenda de màxima qualitat.

Quadis
Quadis és la major xarxa de concessionaris i tallers oficials d’Espanya. Amb més de 77 anys d’experiència, la companyia està present actualment en tots els segments del mercat amb més de 100 punts de venda i representant a 28 marques, entre les quals es troben Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Ferrari i Aston Martin. A la qualitat del seu servei i a l’atenció integral, suma altres productes i prestacions diverses -finançament, assegurances, lloguer, gestió de flotes, etc. -, fet que configura una completa oferta.

Enric Blanch / 93.414.23.40/ 646.236.326 / e.blanch@romanyasociados.es
Natalia Floría / 93.414.23.40/ n.floria@romanyasociados.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.