Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 del Monterols

Indira Delgado i Adrià Velázquez van ser els campions del torneig Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat des del 15 de gener a les pistes del Monterols. Amb aquesta victòria, els dos guanyadors es van classificar per jugar el quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 16 al 24 d’abril, coincidint amb l’ATP 500.
Coincidint amb les finals del Sub14, el Monterols va viure una jornada festiva que va comptar també amb la presència de Marc López, tennista especialista en dobles que ha estat campió dels Jocs Olímpics de Rio 2016, Roland Garros i del Barcelona Open Banc Sabadell, entre d’altres.

La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Tarragona va ser Indira Delgado després de superar en un duel molt igualat Alèxia Garrido per 3-6, 7-6(2), 10-8. El campió de la final masculina va ser Adrià Velázquez, que va derrotar Guillem Davasse per 6-3, 6-4.
Paral·lelament a les finals, es va celebrar la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que va comptar amb la participació de Marc López. El jugador del RCTB-1899 va venir a Reus just després d’aterrar procedent de Melbourne, on va treballar com a entrenador de Rafa Nadal. Més de 250 nens i nenes de la província de Tarragona van poder gaudir d´una
jornada molt especial compartint pista amb Marc López i van aprendre amb els seus consells. Durant tot el matí es van celebrar activitats familiars amb Goody, la mascota del torneig, i es van sortejar entrades per presenciar en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.