Baseactiva acull un curs sobre màrqueting i comercialització

Durant els 4 dissabtes del mes de novembre de 2023 tindrà lloc a Baseactiva (Santa Coloma de Queralt) un curs sobre tècniques de màrqueting i comercialització adreçat a persones emprenedores i empreses del sector agroalimentari.

El curs està plantejat perquè les persones que hi assisteixin puguin tenir una visió integral per treballar la comunicació de micro, petites i mitjanes empreses de la Conca de Barberà i també de persones emprenedores que han iniciat un projecte empresarial en el sector agroalimentari. Els continguts del curs es basen en la creació d’una estratègia efectiva de comunicació i màrqueting; la marca i la seva aplicació; la presència digital optimitzada, web i xarxes socials; eines per tenir una estratègia global de comunicació i com mesurar que l’estratègia comunicativa funciona, a través de la mesura de l’impacte amb mètriques i KPI’s. És necessari que les persones que assisteixin a la formació portin el seu ordinador portàtil.

L’horari de realització de les sessions formatives és de 9 h a 14 h els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de novembre. La formació és gratuïta, però cal inscripció prèvia mitjançant formulari (https://forms.gle/bGkdkdoBRGXGdVFH8) disponible a la web de Concactiva, enviant un correu a amarch@concadebarbera.cat o contactant amb Concactiva (C. Daroca, 1 de Montblanc – 977 86 13 38).

La formació està organitzada per Concactiva i és una actuació en el marc del Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT)  ‘Pobles vius i actius Territori equilibrat i innovador’, que lluita contra el despoblament de les àrees rurals a través de la innovació social i l’especialització intel·ligent. Està cofinançat per la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.