Benestar i Serveis Socials reemprèn el Servei d’Informació i Assessorament a les Dones

Benestar i Serveis Socials reemprèn el Servei d’Informació i Assessorament a les Dones

El servei, que ja s’ha posat en marxa, resta en període transitori de reorganització interna, i en breu estarà plenament operatiu

Després d’una breu aturada per motius administratius, la regidoria de Benestar i Serveis Socials ha reemprès el ‘SERVEI D’INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT A LES DONES’ (SIAD).

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que “per motius tècnics administratius es va haver de suspendre temporalment el servei ofert pel SIAD, però que des de la regidoria s’ha treballat per la resolució dels mateixos i ja podem dir que el servei ja s’ha posat en marxa altre cop, tot i estar en un període transitori de reorganització”. Baeza, ha afegit que “des d’un primer moment la voluntat política ha estat la de seguir oferint aquest servei al municipi ja que som conscients de la gran labor que s’hi esta duent a terme i apostem tant pel SIAD com pel SAN des del primer dia”. La regidora també ha volgut afegir que “malgrat alguns comentaris en cap moment hi ha hagut intenció de suspendre o eliminar aquest servei sinó tot al contrari; la nostra intenció és anar reforçant-lo”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.