Les Beques Consell Social URV / Fundación Repsol celebren la seva onzena edició

  • El programa de beques està convocat conjuntament per Fundación Repsol i el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • L’objectiu és facilitar la incorporació d’alumnes de secundària a la URV que, per diferents motius, no poden accedir a la universitat.
  • Des de la posada en marxa del programa s’han atorgat beques per un valor superior als 800.000 euros.
  • L’import total de les beques atorgades en aquesta edició ascendeix a 100.000 euros.

Fundación Repsol i el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona han lliurat les beques convocades per les dues entitats a 20 joves estudiants per al curs 2016-2017.

Aquest acte cobra especial rellevància, ja que aquest any la convocatòria també inclou a alumnes que completin la seva formació realitzant un màster universitari.

El lliurament ha tingut lloc al Paranimf de la URV i ha estat presidit per Ignacio Egea, vicepresident de Fundació Repsol; Josep Anton Ferré, rector de la URV i Joan Pedrerol president del Consell Social de la URV.

Les Beques Consell Social URV / Fundación Repsol celebren la seva onzena edicióAquest programa de beques té per objecte col·laborar amb la universitat per facilitar l’accés i la permanència en els estudis universitaris a aquells alumnes d’educació secundària que, tenint un bon expedient acadèmic i motivació per emprendre aquests estudis, es troben amb dificultats econòmiques, socials o personals que ho dificultin.

Cada any s’adjudiquen 5 noves beques, dotades amb 5.000 € cadascuna, i es renoven pel mateix import les existents, d’acord amb les bases de la convocatòria de les mateixes. El pressupost total d’aquesta edició ascendeix a 100.000 euros.

Aquest programa de beques, suposa per Fundación Repsol una mostra més del seu compromís amb l’educació i amb el desenvolupament de la societat, en particular en els entorns en què la companyia té presència.

Més informació a www.fundacionrepsol.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.