Les Biblioteques Municipals amplien el seu fons de llibres en anglès

Les Biblioteques Municipals amplien el seu fons de llibres en anglès

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Llengua Materna, que se celebra el 21 de febrer, el Servei Municipal de Biblioteques dóna a conèixer una important adquisició per tal de renovar i augmentar el fons de llibres en anglès, tant de la Biblioteca Central Xavier Amorós com de la Biblioteca Pere Anguera. La inversió realitzada en la millora del fons en anglès ha estat de 9.000 euros i s’ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La regidora de Cultura de la ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que “hem pogut constatar que durant l’any 2017 el servei que ha rebut més demanda, amb un major volum de préstecs, ha estat el d’aprenentatge d’anglès i, per tant, volem correspondre amb una adquisició de nous materials que es podran trobar a les nostres bibilioteques”. Concretament, els títols amb més demanda han estat Global english Academy; English File 1 i també, First Certificate, la qual cosa demostra la necessitat de la població per adquirir els diferents nivells acadèmics en anglès i de formació en la llengua anglesa.

“Improve your library!”
Els nous volums quedaran exposats i prestables tant a la Biblioteca Pere Anguera com a la Biblioteca Central Xavier Amorós sota el lema “Improve your library!” i estaran identificats amb una marca pròpia. D’entre tot el material adquirit es podran trobar llibres sobre mètodes d’aprenentatge, gramàtiques i llibres de lectura, tant per a públic adult com infantil.

El dia 21 de febrer es commemora el Dia de la Llengua Materna i amb aquest objectiu es faran diferents accions per parlar de llengua i per donar valor a aquesta riquesa cultural i de la humanitat, tant per posar en relleu les minoritàries que cal preservar com aquelles llengües àmpliament exteses que serveixen per comunicar-se des de diferents parts del món.

Les activitats previstes són les següents:

  • 21 de febrer a les 17:30 h. Biblioteca Central Xavier Amorós. Contes a cau d’orella, en anglès, a càrrec de Nadia Syeda
  • 22 de febrer a les 17:30 h. Biblioteca Pere Anguera. La cotorra m’ha dit, en anglès, a càrrec de Nadia Syeda
  • 17 de març a les 12:00 h. Biblioteca Central Xavier Amorós. Monsters and Shamrocks: stories and pictures for Paddy’s Day, a càrrec de Simó Jones.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.