Bona acollida de les fires d’ocasió Autoprimavera i Outlet Decor

Bona acollida de les fires d’ocasió Autoprimavera i Outlet Decor

 

Amb la celebració d’aquests dos esdeveniments, firaReus estrena un nou format de fires en paral·lel. A més, com a novetat a l’Autoprimavera s’han exposat 100 vehicles a l’exterior del recinte firal

firaReus ha celebrat amb èxit un cap de setmana d’ocasió. La 12a edició del saló de l’automòbil d’ocasió, l’Autoprimavera, i la primera fira outlet de decoració, l’Outlet Decor, tancaran portes aquesta tarda a les 20 h. Amb la celebració d’aquests dos esdeveniments, amb els que s’han unit el sector de l’automoció i la decoració, firaReus ha inaugurat un nou format de fires en paral·lel.

El perfil d’assistent que ha visitat aquest cap de setmana les dues fires ha estat molt variat. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat que “són dos esdeveniments que es retroalimenten. L’aposta per la celebració de dues fires en paral·lel és positiva perquè ens permet millorar l’experiència del visitant amb una proposta íntegra de cap de setmana”.

En la seva primera edició, l’Outlet Decor ha portat les últimes novetats i tendències en mobiliari de descans, articles de decoració, electrodomèstics i, fins i tot, noves tecnologies. En aquesta fira, basada en el concepte de negoci “web return”, s’han mostrat articles exclusius de qualitat, procedents de la devolució de les webs internacionals més importants del sector a un preu inferior a l’original.

A l’espai d’Autoprimavera, 11 expositors han portat un total de 300 vehicles, 100 dels quals s’han exposat per primera vegada a l’exterior del recinte firal, amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les instal·lacions. En aquesta fira, els assistents han trobat vehicles de totes les marques i característiques: tant de segona mà, com també cotxes de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres.

La passada edició d’Autoprimavera va generar un impacte econòmic global de 953.000 € i el 97% de les vendes es van realitzar durant els dies de la fira. Aquestes xifres són una mostra del bon moment que viu el mercat automobilístic. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que “durant aquest primer semestre de l’any l’automoció té un pes molt important pel que fa a l’activitat firal de firaReus, principalment durant el mes de maig amb fires com el Saló de la Moto i l’Autoprimavera, que serveixen per donar un impuls i dinamitzar les vendes d’aquest sector”.

El Centre de Fires i Convencions continua amb la seva activitat firal el mes de juny amb la Polar Expo Bike que es realitzarà en el marc de la cursa cicloturista, Polar Gran Fondo La Mussara, la qual té la sortida i arribada a les instal·lacions de firaReus. Aquesta serà la darrera fira del calendari semestral que haurà comptat amb 7 fires en total.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.